Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze

customdrug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam duży problem. Ostatnio wydałem kupe siana (coś koło 400zł) na gry i teraz chciałbym to jakoś odrobić. Znajdzie się jakaś spoko robota dla 16 latka, żeby dało się to jakoś odrobić? Proszę bez gównianych komentarzy o tym, że trzeba było myśleć. 

Jakieś pomysły na zarobek 400zł w miesiąc? Nie mam żadnych znajomości ;)

Opublikowano

idz się uczyć, a nie hajs na gry wydaje, potem rzal bo nie ma hajsu na szlugi

nie sadze by od 15 (bo sadze ze do te godziny masz szkole, o ile chodzisz) bys znalazl cos w tym wieku, zreszta sezonowki sie juz koncza o ile sie nie skonczyly

­

Opublikowano

400zł to może nie ale jakieś klepniaki z reflinków. :D

A tak serio to raczej ciężko będzie, ponieważ łatwiej na pracę 16+ jest w wakacje, a jako mamy 1 września.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Biedni umysłowo "inteligenci" - proszę, jeżeli macie pisać jak bardzo głupie jest wydawanie pieniędzy na gry, to wykurwiajcie na samosie i tam siejcie wasze mądrości(może wtedy coś z nich wyrośnie). Nie pale szlugów, nie wiem co ty robiłeś w wieku 16 lat, ale jeżeli już mówimy po co mi pieniądze, to na następne gry i żeby ktoś taki jak Ty miał powody do spamu na mpc.

Nie interesują mnie reflinki, a szkołę kończę 3 razy w tygodni około 13.

Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na bogatnisiów, najlepiej poszukaj kogoś kto robi jakieś pomniejsze robótki tzn. znajdź coś takiego gdzie mógł byś być pomocnikiem.

Coś w stylu pomaganie na budowie, najbardziej opłacalne.

Opublikowano

idz się uczyć, a nie hajs na gry wydaje, potem rzal bo nie ma hajsu na szlugi

nie sadze by od 15 (bo sadze ze do te godziny masz szkole, o ile chodzisz) bys znalazl cos w tym wieku, zreszta sezonowki sie juz koncza o ile sie nie skonczyly

mmmm, nie żeby coś, ale co Cię obchodzi, na co on wydaje?

Idź na ulotki, ja w Twoim wieku po szkole tyrałem na ulotki po 4-5h i się powoli zbierał hajs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...