Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DisStream flame

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On to z silvera nie wyjdzie... Chociaż ciekawe czy wgl dostanie silvera XDDDD

Bo placementach pewnie brąz 1 xD

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie wyzywać mojego boga gry bo inaczej skończy się to dla was raportem do trybunału photo-5856.jpg?_r=1400694569

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

typek gra tylko masterem, a mówił, że kupił konto, bo nie chciał zanudzać widzów levelując je. ta, patrzenie na diaxa na smurfie, który tylko klika Q... atrakcja xD

ps. nie wiem czym aktualnie, bo już tam nawet nie zaglądam. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Teraz co nasz kochany Dis robi?

Gra 1 na 1 z typem i od 15 min : " Co za osioł" , " Co za polaczek" ....

No prosze was...

I to jest ten nasz polski strażnik z Teksasu?

Opublikowano

Beka życia jak by on to przegral ;p

Radek go ora jak chce

Tyle, że gra się już zakończyła? Disu zrobił FB, wygrywając pojedynek z cebulakiem ;) 

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Gry sie wygrywa, jak Nexus pada, jeszcze przepierdoli to xD
I DDOS'y xD

Ten zjeb wyszedł, że niby mu sie komp zwiesil ja jebie, Dis jest tak zalosny, ze bal sie 1 vs 1 z unrankedem, ktory kupil konto xD

Whw6oFO.png

Opublikowano

Japierdole, @Zarax proszę daj mu bana! On sobie nabija posty... Poprzedni jego temat ,,Seria disa sranako w banko" w której go wielbiał całował i lizał mu dupe, a tutaj go oczernia. K***a! No nie umiem na takie coś patrzeć!

Disu to noob i nie wyjdzie z golda i tak.

Prędzej dis wyjdzie z golda niż ty z bronzu haha.

@Down: Śmieje się z disa z stream hardo ogląda haha.

Opublikowano

Radek wygral i koniec tematu, Disu mowil ze graja do fb a Radek sie nie zgodzil wiec sie nie zalicza.

radzio się zgodził na fb, więc diss wygrał, a ty kolego nie rozpoczynaj kolejnej dramy, bo po twoich wypowiedziach do tego dążysz

Opublikowano

radzio się zgodził na fb, więc diss wygrał, a ty kolego nie rozpoczynaj kolejnej dramy, bo po twoich wypowiedziach do tego dążysz

jakiej dramy k***a wyrazilem swoje zdanie o radku i disie a ty o jakiejs dramie ślęczysz wtf

Opublikowano

Who cares, gadajmy o dywizji bo silver go czeka

4zzt3n.png

Opublikowano

"You are permanently banned from talking in disstream." :( #wielki #smutek #co #ja #teraz #zrobię

@topic

Wbije max platynkę I, a może nawet zatrzyma się na platynce V xDDD Jak wiadomo platyna do najprzyjemniejszych lig nie należy, no i trzeba wziąć pod uwagę to że ktoś go moze wysnajpić :D A tak po za tym to strasznie wyzywa innych przywoływaczy ;(

EDIT: Diss pro flash, jednak skończy na goldzie chyba xD

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...