Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Poszukuję GM! / Chce Zostać GM!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Ja chciałbym zlozyć,podanie. ;D O GM . CI KTORZY CHCĄ PISAĆ NA GG 21098362

OTO ONE:

Witam chce złożyć podanie o GM. Gram w metin2 PL od 2008 roku wbiłem 87 lvl poczym sprzedałem postać Mam wystarczającą wiedzę Metin2,Zasadach gry, Forum oraz strukturze teamu , Znam bardzo dużo komend /setskskillother <nick gracza> 1 59 na skila , /polyitem 502 np na marmur dzikiego sługi , /item 149 np na bojowy 9 umiem dawać kasę np : setLoQBega gold 20000000000 i tez odbugować kasę , jestem sumienny.,sprawiedliwy,cierpliwy umiem zachować dystans. potrafię zrobić duży event zależy tez od servera . jestem lubiany przez graczy nie rozdaje Eq no chyba ze dostane polecenie od Głównego Admina , itd.Miałem już GM i 10 razy i nie było na mnie skarg , mam 17 lat aktualnie gram w metin2 , Coda2 ,Call Of Duty 3 jako GM jak już mówiłem mam 17 lat i i mam wiele wolnego czasu w dni szkoły od 14 do 1,2 w nocy a w Weekendy wole nie mówić bardzo dużo czasu od 8:00 do rana ;D.Uważam się za osobę której można powierzyć odpowiedzialne zadanie i obdarzyć zaufaniem Mianowicie GM .

Opublikowano

Oferuję swoją pomoc

gg- 9275422

email- [email protected] (Raz na tydzień sprawdzam)

Przygody z metinem od czerwca 2008r PL- 48lvl na twierdzy i bardzo dużo mniejszych lvli na innych serwerach, chińskie- 99 lvl SDLONGJU S2

Rozpoznawanie hacków: średnie

botów: niskie

Średni czas spędzony przy kompie to tak około 1-3h dziennie w tygodniu (godziny popołudniowe) , w weekendzie jakieś 1-2h więcej (godziny poranne) (zależy ile mam roboty i nauki)

Opublikowano

Widac że nie czytało się postu autora.

Nie piszemy tutaj że chcemy zostac Gm;em ! Tylko jesli chcemy znalezc Gm'a piszemy w tym temacie.

Opublikowano

Witam Ja chciałbym zlozyć,podanie. ;D O GM . CI KTORZY CHCĄ PISAĆ NA GG 21098362

OTO ONE:

Witam chce złożyć podanie o GM. Gram w metin2 PL od 2008 roku wbiłem 87 lvl poczym sprzedałem postać Mam wystarczającą wiedzę Metin2,Zasadach gry, Forum oraz strukturze teamu , Znam bardzo dużo komend /setskskillother <nick gracza> 1 59 na skila , /polyitem 502 np na marmur dzikiego sługi , /item 149 np na bojowy 9 umiem dawać kasę np : setLoQBega gold 20000000000 i tez odbugować kasę , jestem sumienny.,sprawiedliwy,cierpliwy umiem zachować dystans. potrafię zrobić duży event zależy tez od servera . jestem lubiany przez graczy nie rozdaje Eq no chyba ze dostane polecenie od Głównego Admina , itd.Miałem już GM i 10 razy i nie było na mnie skarg , mam 17 lat aktualnie gram w metin2 , Coda2 ,Call Of Duty 3 jako GM jak już mówiłem mam 17 lat i i mam wiele wolnego czasu w dni szkoły od 14 do 1,2 w nocy a w Weekendy wole nie mówić bardzo dużo czasu od 8:00 do rana ;D.Uważam się za osobę której można powierzyć odpowiedzialne zadanie i obdarzyć zaufaniem Mianowicie GM .

1. Nie piszemy postów typu, "Chce być GM na jakimś serwerze"

zgłaszam moderatorowi.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

UP@ spamisz tym w każdym możliwym temacie masz 10 lat (sprawdzałem na NK [ma meil z imieniem i nazwiskiem] ) popełniasz błędy ort. i właśnie przyczyniasz się do bana skoro zaspamiłem kilkanaście tematów...

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Witam!

Chciałbym Pracowac jako G-M. Jestem Sumienny Cierpliwy i Pomocniczy. Byłem GM-em na 5-6 serwerach , mam wszystkie kody oraz parę dodatków na serwer.

Kontakt : GG 6953854

Skype nagur14pl ( mikrofon się rozwalił będe miał nowy )

z Góry Thx

Opublikowano

Widać ile dzieci tutaj siedzi. Oni nawet nie czytają pierwszego postu. Widzą nazwę tematu ,, Szukasz GM ? " i odrazu piszą

Opublikowano
Regulamin

Użytkownicy nie dostosowali się do regulaminu otrzymali warn (dodanie 10% do poziomu ostrzeżeń)

• StarSoul
  • swistinioo
  • The Psychol
  • dzejop
  • adrian1g12
  • Nagur
  • dordo12

Opublikowano

Opis:

Witam. chciałbym pracować na jakimś servie jako GM; chciałbym się zajmować ewentami dlaczego? sam nie jestem jeszcze pełnoletni i wiem czego ludzie naprawde oczekują od GMa. GMem byłem na 2 servach. jestem sprawiedliwy i prawdomówny. wiek? a co bede kłamał - 14lat. większość wolnego czasu spędzam przy kompie.

GG: 10272959

E-mail: -

PW na forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opis:

Witam. chciałbym pracować na jakimś servie jako GM; chciałbym się zajmować ewentami dlaczego? sam nie jestem jeszcze pełnoletni i wiem czego ludzie naprawde oczekują od GMa. GMem byłem na 2 servach. jestem sprawiedliwy i prawdomówny. wiek? a co bede kłamał - 14lat. większość wolnego czasu spędzam przy kompie.

GG: 10272959

E-mail: -

PW na forum

Czy w nazwie tematu pisze chce zostać gmem? nie szukasz gma!! najpierw przeczytaj pierwszą stronę a potem pisz !

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Chciałbym złożyć podanie o GM:

-Gram w Metina od Lutego 2008 roku

-Na polskim serwerze wbiłem 85 lvl po czym konto sprzedałem

-Znam bardzo dużo komend GM

-Byłem GM na jednym serwerze (dawno zamkniętym)

-Mam dużą wiedzę o Metinie i prywatnych serwerach.

Proszę o odpowiedz

Moje GG: 20742734

E-mail: [email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chciałbym złożyć podanie o GM:

-Gram w Metina od Lutego 2008 roku

-Na polskim serwerze wbiłem 85 lvl po czym konto sprzedałem

-Znam bardzo dużo komend GM

-Byłem GM na jednym serwerze (dawno zamkniętym)

-Mam dużą wiedzę o Metinie i prywatnych serwerach.

Proszę o odpowiedz

Moje GG: 20742734

E-mail: [email protected]

Regulamin

czy to tak trudno zrozumieć?

• Dodaj nową pozycję...