Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ciekawa strona :)

NiverosGaming

Chcecie taką stronę?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chelibyścię taką strone na której są pluginy i skrypty?

• Tak
      3
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robię stronę na której będą skrypty i pluginy (bardziej skrypty) od graczy i moje :) jeśli wam się spodoba taka strona to będę ją ciągle robił :) oczywiście muszę mieć jakieś propozycje :) Tutaj macie strone :)xxx . Proszę nie usuwać tematu ponieważ pytam się was tylko czy chcielibyścię taką stronę :)

PS do MPCFORUM - Czy moge z wami połączyć moją strone?

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Jestem na tak. Ciekawa stronka ;)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Jestem na tak. Ciekawa stronka ;)

dzięki :) muszę mieć jakieś propozycje bo na razie nie mam żadnych skryptów , pluginów do udostępniania :) na razie się was muszę spytać czy spodobałaby się wam taka strona :)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Po 1 jest już strona ze skryptami : skryptuj.p*

Po 2 nie umiesz pisać skryptów ani pluginów tylko ciśniesz na gotowcach i je przerabiasz.

Po 3 czemu ktoś by miał wejść na twoją stronę skoro jest więcej 20 razy lepszych? np bukkit.pl, mpcforum, skrypty itp jest tego masa.

Moim zdaniem to nie wypali swoją drogą wziąłbym się na twoim miejscu za naukę a nie nad minkraftami siedzisz,

Moje zdanie do tego tematu to NIE.

Dlaczego? Bo popieram XeQLOGIE!

Pozdrawiam NajsPL

Opublikowano

Po 1 jest już strona ze skryptami : skryptuj.p*

Po 2 nie umiesz pisać skryptów ani pluginów tylko ciśniesz na gotowcach i je przerabiasz.

Po 3 czemu ktoś by miał wejść na twoją stronę skoro jest więcej 20 razy lepszych? np bukkit.pl, mpcforum, skrypty itp jest tego masa.

Moim zdaniem to nie wypali swoją drogą wziąłbym się na twoim miejscu za naukę a nie nad minkraftami siedzisz,

Moje zdanie do tego tematu to NIE.

Dlaczego? Bo popieram XeQLOGIE!

Pozdrawiam NajsPL

najs i co niby ci takiego zrobiłem? dalej niewiem, ciągle piszesz coś złego na mój temat i tyle -_- powiesz czy nie bo ja Cie juz nie rozumiem

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNiverosGaming Piszę jak jest a powodów jest wiele, nie będę ci mówił bo mówienie do Ciebie nie ma sensu, prędzej bym to powiedział słupowi i by to zrozumiał.

A co do tematu wyraziłem swoją opinię, mam do tego prawo.

Pozdrawiam NajsPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...