Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FINAŁ NA LCS! C9 - TSM

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Póki co 1:1, więc obstawiam 3:1 dla C9. Ogólnie gierka nie była za ze strony C9, dodatkowo nie chcę obwiniać Hai'a bo w poprzedniej grze zagrał fenomenalnie ale teraz słabo mu to poszło, za dużo razy padał i praktycznie dmg nie zadawał w TF'ie bo pierwszy leżał, dodatkowo Bjergsen na syndrze.
GO GO #C9WIN!

O7Kc8dF.png

Opublikowano

2:1 i TSM wygrywa gierke 11/3 , raczej będzie piąta gra.

Dyrus 4/0 , mogl grac Ryze wczesniej by bylo 3:0 , picknal lulu 2x , 2x gowno robil i feedowal.

Opublikowano

Bjergsenowi zbanowali zeda, wziął Syndre. Wzieli zeda, zbanowali Syndre to wziął orianne. Zbanowali Zeda, Syndre i wzięli orianne, zaorał xerathem. Próbowali odciąć go banami, ale Bjergsen ma za duży cham poool.

Opublikowano

Still c9>tsm..
Wygrywali tą grę, i przez jednego TF'a zjebali sobie gre, szkoda ale tak czy inaczej są Worldsy i mam nadzieje, że tam C9 zaora. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

tak sobie czytam posty tego typa Minkywhale i mam taka beke bo c9 i tak przegralo XDDD

I co w związku z tym? pewność wygrania swojej drużyny to raczej główny aspekt kibicowania, bo zawsze trzeba podejść do tego pozytywnie, zwałaszcza, że jest to drużyna która 2x rozjebała TSM w finale 3 do 0

O7Kc8dF.png

Opublikowano

I co w związku z tym? pewność wygrania swojej drużyny to raczej główny aspekt kibicowania, bo zawsze trzeba podejść do tego pozytywnie, zwałaszcza, że jest to drużyna która 2x rozjebała TSM w finale 3 do 0, więc sklej dupe marny goldziku

To już powoli staję się chore... typie ty wyzywasz go od "marnego goldzika"  bo wyraził swoją opinie 0.o. ( a btw co z tego że "rozjebała" 3:0  gdy teraz przegrali? może fart albo po prostu się poprawili?) P.S: nie nie jestem ani fanem c9 ani TSM.

@ dla mnie bardzo dobra gra w wykonaniu TSM.

DR5ChPt.png

Opublikowano

I co w związku z tym? pewność wygrania swojej drużyny to raczej główny aspekt kibicowania, bo zawsze trzeba podejść do tego pozytywnie, zwałaszcza, że jest to drużyna która 2x rozjebała TSM w finale 3 do 0

Co w związku z tym? Rozumiem jeden obiektywny post a nie tysiące, w których jasno dajesz do zrozumienia ze ktos kto kibicuje TSM jest gównem, po za tym Ty nie kibicujesz, ty fanatyzujesz przez internet.

PS: Edytowanie postów jest dla cipek. Zwłaszcza edytowanie jak sie kogoś obraziło. Ucz sie grać jak C9 to może wyjdziesz z brązu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...