Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FINAŁ NA LCS! C9 - TSM

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Już dziś o godzinie 21.00 na twitchu Riot Games rozpocznie się finał playoffów amerykańskich LCS'ów w którym zmierzy się Cloud 9  z TSM. Dla mnie C9 jest faworytem, jednak Meteos w jakimś wywiadzie powiedział, że ostatnio przegrywają wszystkie scrimy na TSM. Mam nadzieję, że pokażą klasę jak z Curse i mimo wszystko wygrają. 
Obstawiam 3-1 dla C9!

Zapraszam do dyskusji!

O7Kc8dF.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie oglądam bo gram na wyższym poziomie od nich ale tsm na c9 może być ciekawe (kappa) nie wiadomo kto wygra obie drużyny grają przeciętnie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

nie oglądam bo gram na wyższym poziomie od nich ale tsm na c9 może być ciekawe (kappa) nie wiadomo kto wygra obie drużyny grają przeciętnie.

Na jakim Ty niby wyzszym poziomie grasz?;o

@topic

Imo 3-2 tsm. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Zawsze kibicowałem TSM bo grał tam TheOddOne mój ulubiony jungler od którego nauczyłem się najwięcej lecz gdy już tam nie gra nie mam zdania liczę na wyrównany pojedynek 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Liczę na drużyne TSM, choć C9 też lubie i będzie to wyrównany pojedynek. Stawiam 3-2 dla TSM.

Opublikowano

Dla obie drużyny są wspaniałe, obie podziwiam, ale nie wiem czemu ale mam przeczucie że C9 wygra ten finał Play-offów.

Opublikowano

Chciał znow zobaczyc jak w dyrusa wchodzi bestia i wygrywa gierke, no i po tym ostatnim plejsie lustboya juz nie moge sie doczekac ich kolejnych meczy.

Nigdy nie przepadałem za c9, są tacy nijacy.

trzymam mocno kciuki za TSM, obstawiam 3;0 dla tsm

rYD9JSA.png

Opublikowano

Chciał znow zobaczyc jak w dyrusa wchodzi bestia i wygrywa gierke, no i po tym ostatnim plejsie lustboya juz nie moge sie doczekac ich kolejnych meczy.

Nigdy nie przepadałem za c9, są tacy nijacy.

trzymam mocno kciuki za TSM, obstawiam 3;0 dla tsm

Widzę, że wysoko mierzysz i liczysz na cud. :D

C9 nie gra ninajk, mają po prostu dobry styl. Nawet gdy przegrywają to nie szukają na siłe jakiś killów jak inne teamy tylko dbają o objectivy i nadrabiają golda. Przykład np. mecz vs. Dignitas. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Widzę, że wysoko mierzysz i liczysz na cud. :D

C9 nie gra ninajk, mają po prostu dobry styl. Nawet gdy przegrywają to nie szukają na siłe jakiś killów jak inne teamy tylko dbają o objectivy i nadrabiają golda. Przykład np. mecz vs. Dignitas. ;)

Ale wiesz o co mi chodzi, mysle np mysle dignitas, mowie op brzydale, mysle lmq mowie kazdy rodzaj chinczyka, maly, duzy, gruby, chudy,  mysle TSM i przychodzą mi do głowy chłopaki z okładki, Ulizany bjerger i grzywka aka amazing ze spółką.

Mysle C9 i... "?"

Np lubie ogladac fnatic bo to pierwsza druzyna ktora poznalem i mam jakis sentyment

Lubie ogladac roccat bo moge liczyc na niestandardowe picki

Lubie ogladac skt t1 k bo moge liczyc na plejsy fakera

Lubie ogladac diginitas bo uwielbiam ziona

A c9 jest takie nijakie, ogladajac ich mecz moge liczyc na ładną poukładaną wygraną gre, a nie tego szukam w competetive jako widz :D

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ale wiesz o co mi chodzi, mysle np mysle dignitas, mowie op brzydale, mysle lmq mowie kazdy rodzaj chinczyka, maly, duzy, gruby, chudy,  mysle TSM i przychodzą mi do głowy chłopaki z okładki, Ulizany bjerger i grzywka aka amazing ze spółką.

Mysle C9 i... "?"

Np lubie ogladac fnatic bo to pierwsza druzyna ktora poznalem i mam jakis sentyment

Lubie ogladac roccat bo moge liczyc na niestandardowe picki

Lubie ogladac skt t1 k bo moge liczyc na plejsy fakera

Lubie ogladac diginitas bo uwielbiam ziona

A c9 jest takie nijakie, ogladajac ich mecz moge liczyc na ładną poukładaną wygraną gre, a nie tego szukam w competetive jako widz :D

mysle c9 i kojarzy mi sie zespol co jak dostal sie do lcsow to zniszczyl wszystkich, po pierwszym spilicie pojechal na worldsy i dominuje amerykanska scene

<>

Opublikowano

Powiem tak, bardzo lubie TSM i chciałbym by zaorał, ale niestety C9 może tutaj zrobić jechanke 3-0. Dyrus to fajny gosc, ale jego plejsy to tragedia, powinien sobie odpocząć na ławeczce. Do tego Amazing i jego wąski champion pool to też problem.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Powiem tak, bardzo lubie TSM i chciałbym by zaorał, ale niestety C9 może tutaj zrobić jechanke 3-0. Dyrus to fajny gosc, ale jego plejsy to tragedia, powinien sobie odpocząć na ławeczce. Do tego Amazing i jego wąski champion pool to też problem.

Tak na prawdę to Amazing całe życie gra chyba tylko Lee Sinem, nauczył się chłopak inSeca do perfekcji i teraz nie odstępują od lee, a jak lee dostanie bana to gra Eliską i średnio mu to wychodzi. Generalnie meteos > ........  Amazing

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Tak na prawdę to Amazing całe życie gra chyba tylko Lee Sinem, nauczył się chłopak inSeca do perfekcji i teraz nie odstępują od lee, a jak lee dostanie bana to gra Eliską i średnio mu to wychodzi. Generalnie meteos > ........  Amazing

meteos > cała jungla w NA

<>

Opublikowano

meteos > cała jungla w NA

Racja. Pamiętam jak jeszcze w S3 meteos 0 ganków i tylko farmił się tym nasusem w jungli po czym robił rozpierdol.

Jego Zac też był z*******y :D

O7Kc8dF.png

Opublikowano

17-6, GG. Dawać TSM!

Zagra on do c***a pana kiedyś tym zedem czy mu nie dadzą tak jak Fakerowi?

Po co mają mu dawać Zeda, żeby wyccarował ten Srestem?

O7Kc8dF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...