Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypełnianie reklam za SM

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tutaj masz spis : http://www.mpcforum.pl/topic/467843-spis-dzialajacych-sposobow-na-darmowe-smocze-monety/

w razie pytan pw.

w tym linku co ci podalem masz tuty jak robic, oraz jak ominac ip 

Według mnie to ten spis to juz teraz jest 90% fake jak nie więcej, bo jak kiedyś je testowałem (3 miechy temu) to żaden nie chciał działać i ta czy siak musiałem władować jakieś grosze na is, chociaż na PD. :)

Opublikowano

Nie oplaca sie tego robic...
A dlaczego? bo malo sm

I tez dlatego ze kiedys tak zrobilem i dalem swoj nr telefonu ( bo zapewnie trzeba teraz tez ) i potem do mnie wydzwaniali z ofertami

Opublikowano

Pamietam jak kiedys to dzialo to trute zmiankami z is mieszlem teraz juz nie ma szans na te sm za duzo zabezpieczen przy zmianie ip i za duzo info wymaganych w wypelnianiu reklam

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Generalnie zaznacze to jeszcze raz ze kiedys tzn 2-4 lata temu ilosc SM byla zdecydowanie wieksza i za wiecej % reklam sie wgl dostawalo jakiekolwiek SM naprawde jak ktos siedzial nad tym caly dzien to dalo rade zrobic te 50 SM +. Moj osobisty rekord z tego co pamietam to w weekend 120

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...