Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Lepiej Wystawic Expbota Na Nocke Pustynia Czy Generaly?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym dzis wam zapytac gdzie byscie wystawili expbota na noc pustynia czy generaly chodzi mi zarowno o drop jaki i exp napiszcie swoje typy :D

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Wiesz powiem tak na tym i na tym byś mógł zostawić na noc ale twój wybór ja bym pustynie wolał

Daj Minusa

Opublikowano

hmhmhm jednak szkusze sie chyba na generaly tam szansa na jakiegos fmsa lub cos a na pustynii nic fajnego oprocz pajeczej sieci do ulepszen :D

xdddmtw.jpg

Opublikowano

no niby tak generaly lepszy eksp ale mozesz tez dostac bana jesli przypadkowo gm przejedzie przez generaly

Opublikowano

No nie zgodze sie moim zdaniem z pajączków lepiej leci i mniej biorą a po 2 może jakiś marmurek drapnąć czyli +1kk lub poli jakieś 500 zależy od serwera ja sugerowałem sie feniksem.

Ale w końcu po generałach nie latają te skurwiałe skorpiony co latają po całej pustyni za tobą. Pamiętam te czasy rok temu przed wakacjami tzn to już początek był nawet ale to jeszcze czerwiec wyszedł s16 1 w top przez kilka dni ale gdy szlem na pustynie to oni nie dawno tego patcha zrobili i zastanawiałem sie co to kurwa jest w końcu upierdoliłem 1 grupke i mi jesion dropnąłi 32% średnie :P nick Garus pamięta ktoś? grałem laską gra na +50 sie skończyła bo sie z kumplem pokłóciłem co z nim na koncie grałem. Zyntar czy Zithar jak ci tam taka sura 44lvl z s16 co sie znaliśmy jak zobaczysz to jakimś cudem to napisz ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...