Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się cieszę ze ten serwer powstaje. Na pewno wiele się na nim naucze. Kto wie to wie o czym mowa ;)

Emil: Powodzenia. :)

Opublikowano

Meum był serwerem RP, więc to jest również serwer RP. A bez /me i /do da się grać RP, więc nie wiem o co boli Cie tyłek.

u2q6.jpg

Opublikowano

Meum był serwerem RP, więc to jest również serwer RP. A bez /me i /do da się grać RP, więc nie wiem o co boli Cie tyłek.

Nic mnie nie boli. To jedynie opinia. Trudno widzę przyjmujesz krytykę. Wiem, że /me i /do nie są aż tak potrzebne. Jednak skoro admin robi serwer RP powinien znać te podstawowe komendy. Można odgrywać RP jeśli ma się do tego ludzi. Ja lubiłem na Meumie odgrywać RP. Jeszcze pamiętam jak pod nas w 10 podchodziliście. :D

Opublikowano

Nie wiem jaki sen ma porównywanie sampa do minecrafta. Kiedy mowa o RP chodzi o gatunek a nie o sampa a jak czytam to 50% z was odrazu po zobaczeniu "RP" rozpoczęła atak w stylu "to jest na sampie wiec dlaczego nie ma tego tutaj" Ogarnie mi ktos jakies wyjaśnienie?

320X50_01_Learn_More.jpg

Opublikowano

Krytyke przyjmuje normalnie, ale .me i .do w minecrafcie nie działa :D Też zawsze lubiłem odgrywać RP na meumie :P Tu może być podobnie.

u2q6.jpg

Opublikowano

[Podanie na serwer]

Imię: Kuba (nick w MC: Quares211 / non premium)

Doświadczenie: B.duże (Gram w mc ok. 3 lata)

Kontakt: Skype i TS3 (skype: hamsolo.123)

Ile czasu posiadasz: Niestety szkoła jest więc na dłuższe chwile to tylko w piątki soboty i niedziele :/

CZEKAM NA ROZPATRZENIE :)

Opublikowano

[Podanie na serwer]

Imię: Kuba (nick w MC: Quares211 / non premium)

Doświadczenie: B.duże (Gram w mc ok. 3 lata)

Kontakt: Skype i TS3 (skype: hamsolo.123)

Ile czasu posiadasz: Niestety szkoła jest więc na dłuższe chwile to tylko w piątki soboty i niedziele :/

CZEKAM NA ROZPATRZENIE :)

Z rekrutacja pisz do wladcow .

320X50_01_Learn_More.jpg

Opublikowano

Hejterów nie brakuje widzę :) Na czym oparte są wasze żale i bóle ?

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Hejterów nie brakuje widzę :) Na czym oparte są wasze żale i bóle ?

Ja tam żadnych żali i bóli nie widzie, a jeśli nie wiesz na czym jesteś ślepy, wszystko zostało dokładnie opisane.

Opublikowano

Assasyn, wow. Nie wiedziałem, ze da się w tak krótkiej wypowiedzi zaprzeczyć samemu sobie :)

Daj Everowi szanse!

Opublikowano

Assasyn mimowolnie refreshuje :) Milutko

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Assasyn, wow. Nie wiedziałem, ze da się w tak krótkiej wypowiedzi zaprzeczyć samemu sobie :)

Daj Everowi szanse!

Nie zaprzeczałem samemu sobie nie masz po czym tego wniskować.

Assasyn mimowolnie refreshuje :) Milutko

A czemu by nie?

Opublikowano

Jeden z graczy na 1 stronie napisał, że servery RP minecraft, nie istnieją i, że takie servery to tylko w gta. Otóż kolego mylisz się, istnieje jeden server RP cieszący się sławą lecz nazwy nie mogę podać bo znowu mi % dadzą. hpspl.

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Jeden z graczy na 1 stronie napisał, że servery RP minecraft, nie istnieją i, że takie servery to tylko w gta. Otóż kolego mylisz się, istnieje jeden server RP cieszący się sławą lecz nazwy nie mogę podać bo znowu mi % dadzą. hpspl.

Moderator nie musi Ci pisać za każdym razem dlaczego dostajesz warna, niemniej jednak oczywiście report za offtopic i reklamę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...