Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kupno Air Maxów

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę sobie kupić buty.Szukam air maxów do/za 300-350zł,w kolorach ciemnych,ale mam problem jak znajdę to wydają się na podróbki albo nie ten kolor...

Podrzuci ktoś jakieś linki?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie szpanują tylko miałem już air za 500zł,ale takim budżetem nie dysponuję a chcę wygodne buty.Vansy,air maxy wydają mi się najbardziej komfortowe...jeszcze new balance.

Nie będę chodził w trampkach do gry w piłkę nożną po mieście jak inni znajomi...pozdro.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie szpanują tylko miałem już air za 500zł,ale takim budżetem nie dysponuję a chcę wygodne buty.Vansy,air maxy wydają mi się najbardziej komfortowe...jeszcze new balance.

Nie będę chodził w trampkach do gry w piłkę nożną po mieście jak inni znajomi...pozdro.

Nie lepiej jebnąć sobie jakieś Conversy? Miałem NB,Air Forcy i inne najasy,a w Consach zapierdala mi się tak wygodnie,że aż chce się chodzić i cena nie jest jakaś mega wygórowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...