Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meczyk W Wr

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up: Będzie room na hasło.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

up spoko ale numer roomu i hasło do romu wyślę wam na pw na mpc forum i nie będzie nieproszonych ;p

hmm następnym razem będzie ts teraz jest to taki sprawdzian zabawa więc narazie nie potzreba ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

jest 13:05 ktory room ? :D

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

Dam wam promo jutro ale piczochlasowi nieda tylko temu drugiemu + dajcie za sponsora xD :mellow:

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

dobra dam niech sie ciesz ze na haku wygral powiedzcie i napiscie dokogo promo wyslac z niu i derban ok? <_<

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

ehh a więc aby zakończyć wasze kontrowersje

piczochlas nie jest żadnym hackiem gram z nim od dłuzszego czasu i wiem że gra tak normalnie bez żadnego hacka

ehh nie zdążyłem zrobić ss

ale w niu pierwszy był piczochlas, a w derb ketchup310

po nagrody zgłaszać sie do proonline

ehh nie ma się co denerwować na piczochlasa tak gra i koniec ma skila

jedynym hackiem jak był na roomie to battle1996 z przykrością potwierdzam wasze przypuszczenia składał mu się celownik co wiązę się z opcja no spread i no recoli;p

następny event w maju lub pod koniec kwietnia

aha proszę ni pisać że piczochlas był hackiem bo nie był...

aha nie ja odpowiadam za nagrody

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...