Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie budżetu w karierze menadżera

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększenie budżetu w karierze menadżera

Ile razy podczas rozpoczęcia kariery wymarzonym klubem, budżet nie odpowiadał twoim wymaganiom? Nie miałeś żadnego pomysłu jak go zwiększyć, a opcja "Bogaty inwestor" była już wykupiona lub jeszcze niedostępna. Po zapoznaniu się z poniższym poradnikiem to nie będzie żaden problem. Tutorial postanowiłem przedstawić w podpunktach, aby był bardziej czytelny i łatwiejszy z zapoznaniem się.

1. Stworzenie zawodnika.

a) szukamy zakładki "Customise", a następnie wchodzimy w "Create a player",

b)wybieramy drużynę, którą będziemy kierować w trybie kariery,

c) edytujemy pozycję zawodnika (najlepiej na ofensywnego pomocnika lub napastnika), a wiek ustawiamy na 20/21 lat,

d) po wykonaniu powyższych czynności, zmieniamy statystyki zawodnika, aby znajdowały się w granicach 90-94,

e) na końcu zapisujemy edytowane ustawienia.

2. Nowa kariera.

a) wybieramy drużynę, w której znajduje się nasz edytowany wcześniej zawodnik,

b)po wykonaniu powyższej czynności, będąc w ustawieniach dot. kariery, w linijce "Squads used" zmieniamy na własne,

c) następnie wypełniamy informacje o naszym menadżerze.

3. Sprzedaż zawodnika

a) będąc w menu kariery, szukamy zakładki "Transfers", a następnie "Sell players",

b)szukamy stworzonego wcześniej przez nas zawodnika (OVR najczęściej w granicach 92-93) i wystawiamy go na listę transferową,

c) po kliku dniach powinniśmy dostać ofertę kupna wystawionego piłkarza (w granicach 90-95 milionów dolarów).

Poradnik jest przeznaczony do Fify 14 (oczywiście w 13 też to działa, lecz opisałem to na podstawie 14).

­

Opublikowano

Zawsze można po prostu zmienić ilość swoich pieniędzy w grze poprzez Cheat Engine.

Owszem, lecz typowemu graczowi, który nie potrafi korzystać z Cheat Engine, ten poradnik powinien pomóc. 

­

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam lepszy sposób, robisz zawodnika wszystko po 99, 18 lat, napastnik, i jest wart 120-200mln może i więcej :) 

Gdyby ktoś chciał w fife 13/14 kupić messiego to niech szykuje hajs od 150mln. :) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...