Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T_T Hax [ESP, BoneEsp, Trigger, Radar]

koelion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam uzywac latwo mozna dostac vac bana. Jest tutaj podana wersja starsza wiec wieksze ryzyko i cheat darmowy wiec latwo wykryc.

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja zaś nie polecam używać czitów z mpcforum.

Autorzy którzy udostępniają te czity rzadko kiedy wrzucają update, czity są już dawno wykrywalne a potem lecą bany.

Jeśli chcecie szukać czitów do GO nie szukajcie ich tu.. Nie będę nikomu robił reklamy ale na 1 stronie tego tematu autor w początkowych zdaniach napisał skąd jest ten czit. Na ww forum są osoby które praktycznie 24/7 patrolują wszelkie update steam/cs'a/czitów  wrzucają je, pomagają jak odpalić bla bla bla a gdy czit jest wykrywalny przed tematem pojawia się prefiks "Wykrywalny, Niewykrywalny bądź Nieaktualny". Niestety na mpc takiego czegoś nie ma więc jak już naprawdę chcecie ryzykować te 50 zł róbcie to z głową :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mam cs:go na steam, testował ktoś? Nie wykrywa na 100%?

(Nie chce bana :P)

Opublikowano

Mam cs:go na steam, testował ktoś? Nie wykrywa na 100%?

(Nie chce bana :P)

Wykrywalny jest od X tygodni, czytaj posty up. 

A przede wszystkim ten

A ja zaś nie polecam używać czitów z mpcforum.

Autorzy którzy udostępniają te czity rzadko kiedy wrzucają update, czity są już dawno wykrywalne a potem lecą bany.

Jeśli chcecie szukać czitów do GO nie szukajcie ich tu.. Nie będę nikomu robił reklamy ale na 1 stronie tego tematu autor w początkowych zdaniach napisał skąd jest ten czit. Na wwforum są osoby które praktycznie 24/7 patrolują wszelkie update steam/cs'a/czitów  wrzucają je, pomagają jak odpalić bla bla bla a gdy czit jest wykrywalny przed tematem pojawia się prefiks "Wykrywalny, Niewykrywalny bądź Nieaktualny". Niestety na mpc takiego czegoś nie ma więc jak już naprawdę chcecie ryzykować te 50 zł róbcie to z głową  :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mam pytanie, co to areo ?

google pomogą ci, przezroczystośc okien

dam sobie rękę uciąć że jemu chodziło co to areo a nie aero :)

#sarkazm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...