Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać do pvp

Kakamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak sądzicie która postać jest najlepsza do pvp,jeśli chodzi o kille i asysty i stosunkowo rzadki zgon?,chodzi mi o to by wymiatać w pvp,bo to mnie najbardziej interesuje,dzięki za odpowiedzi ,które mi pomogą,pozdrawiam.

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę rankingu i masz poniekąd odpowiedź. :) Ale z tego, co zauważyłem wśród znajomków, to hr. :P Mój znajomy nim gra i mogę powiedzieć, że robi miazgę. Co prawda jest to bardzo subiektywne, ale ja lepszego hra nie widziałem. Oczywiście zaliczy zgony, jak każdy, ale może wiąże się to z tym, że gra w zwarciu.

Opublikowano

CW nie lepszy?,łotr odpada nie chce nim grać

Mówię na podstawie gry znajomków. Czyli jest to bardzo subiektywna opinia. Nie musisz się do niej stosować, jeżeli widziałeś kogoś, kto robił miazgę akurat CW ;) 

Opublikowano

HR bardzo dobry dystansowiec, chyba lepszej klasy nie ma do pvp. CW dostał teraz sporo nerfów i nie jest już tak mobilną postacią która mogłaby grać każdą role w grupie, dmg również ma troszkę mniejsze co go dyskwalifikuje z byciu "najlepszym". Każda postać jest dobra na swój sposób. Czarnoksiężnik plagi również jest dość ciekawą klasą, jednakże nową i jeszcze nie wiadomo za bardzo pod co najlepiej go budować, ale na pvp sprawuje się dobrze z moich obserwacji :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Czarnoksiężnik plagi również jest dość ciekawą klasą, jednakże nową i jeszcze nie wiadomo za bardzo pod co najlepiej go budować, ale na pvp sprawuje się dobrze z moich obserwacji :).

Masz rację, ale najprawdopodobniej dostanie nerfa. Co prawda nie przez pvp, ale pve. Aktualnie przy jego dmg nie potrzeba klera. :P Przez to może być różnie na pvp.

Opublikowano

A czy HR jest brany na instancje?

Zawsze możesz mieć własną ekipę na instancje, jest sporo polskich gildii z którymi bez problemu możesz zebrać ekipę i lecieć na jakąś instancję. Z szukaniem grupy będzie ciężej różnie z tym bywa :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Wszystko zależy od graczy w twojej drużynie i przeciwnej. Jeśli masz słaby team to czy bedziesz dobry czy nie i tak padniesz..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...