Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry mikrofon USB pojemnościowy za maximum 250 zł

RefubusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam dobrego mikrofonu pojemnościowego, którego mógłbym podpiąć od razu przez usb do komputera, bez żadnego dodatkowego zasilania.

Patrzyłem za Behringer-em C-1U USB i muszę powiedzieć, że mi się spodobał. Niestety, ale limit który poświęcam gotówki na mikrofon jest dosyć mały: 250 zł. Jeszcze dodam, że także poszukuje dobrego statywu do mikrofonu, więc z propozycjami mikrofonu dołączajcie też pasujący statyw do niego.

Czekam na propozycję!

Link do Behringer C-1U USB

http://www.djshop.pl/k7,mikrofony/i4636,behringer,behringer-c-1u-usb.html

System: Windows 10 Home Premium 64-bit SP1   CPU: Intel Core i5 2500 3.30 GHz   RAM: 2 X 4 GB DDR3 1600 MHz   GPU: GeForce GTX 760 MSI Twin Frozr   HDD: 500 GB Seagate  SSD: Crucial M550 128 GB Słuchawki: HyperX HX Cloud   Głośniki: Logitech Speaker System Z906 Audio: Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Opublikowano

Mam Reloopa spodcastera i dlatego popieram głosy wyżej. Mogę Ci dać kilka próbek mojego głosu albo porozmawiać przez momencik na jakims komunikatorze. Myślę, że się do niego przekonasz. ;)

Jak wrócę z początku roku, to możemy.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Chyba zdecyduje się na sPodcaster. Jeśli mógłbyś Taylor to podeślij mi parę próbek twojego głosu bądź porozmawiajmy przez chwilę i przekonam się czy taki dobry ;) . Jeszcze raz dzięki wszystkim i można zamykać :>.

System: Windows 10 Home Premium 64-bit SP1   CPU: Intel Core i5 2500 3.30 GHz   RAM: 2 X 4 GB DDR3 1600 MHz   GPU: GeForce GTX 760 MSI Twin Frozr   HDD: 500 GB Seagate  SSD: Crucial M550 128 GB Słuchawki: HyperX HX Cloud   Głośniki: Logitech Speaker System Z906 Audio: Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...