Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Nissan GT-R SpecV R35

nitro8000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum, gram od niedawna NFS WORLD i zakupiłem to autko - Nissan GT-R SpecV R35, jakie części do niego załadować, aby był najszybszy i zwrotny na zakrętach, czy  opłaca się go modować na ultra, teraz mam klasę A, czy da się go zmodować do klasy S?

Opublikowano

Setup:

Silnik: Niebieski / Żółte
Doładowanie: Żółte / Niebieskie
Przekładnia: Żółta / Niebieska / Zielona
Zawieszenie: Niebieskie
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte / Niebieskie

Tego auta nie wrzucisz do klasy S, najwyższy overall, jaki można nim osiągnąć to 721.

Szczerze mówiąc, są lepsze auta na wyścigi :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki Volume za odpowiedź, dużego wyboru nie miałem, ale trzeba było dozbierać do Procar-a za 2mln, wcześniej miałem też lipne lamborghini. Co polecasz lepszego od tego nissana za ICG, rozumiem że większość aut jest za prawdziwą kasę. Co by nie było, tym Nissanem wygrałem wiele starć, ale trzeba mieć farta i strategię;), podstawa to doskonały start.

Opublikowano

VW Scirroco - na wyścigi w klasie E

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi w klasie D i C (a nawet B, jeśli masz dość części)

Chevrolet Cobalt SS - na wyścigi w klasie D i C (odpowiednik Pontiaca na trasy z dłuższymi prostymi)

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi w klasie B

BMW M1 Procar - na wyścigi w klasie A

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

Audi S5 - na dragi w klasie C

Lamborghini Murcielago LP640 - na dragi w klasie A

Dodge Charger SRT8 Super Bee - na ucieczki i pościgi w klasie D i C

Chevrolet Camaro ZL1 - na ucieczki i pościgi w klasie B

Ford Mustang BOSS 302'12 - na ucieczki i pościgi w klasie A i S

Wszystkie są za IGC.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ło matko a ja myślałem, że dąży się do klasy S i nic więcej nie potrzeba, to zostawiam mojego Golfa MK1. No to dwa ostatnie pytania:

a) jak zmienić boosty na ICG

B) piszesz o klasach samochodów a i tak to wszystko pomieszane jest, różne klasy startują w jednej gonitwie. Z tego co widziałem, to już kilka razy nie mogłem zagrać, bo nieodpowiedni samochód, czyli można wybrać grę tylko w danej klasie lub we wszystkich?

Opublikowano

ło matko a ja myślałem, że dąży się do klasy S i nic więcej nie potrzeba, to zostawiam mojego Golfa MK1. No to dwa ostatnie pytania:

a) jak zmienić boosty na ICG

B) piszesz o klasach samochodów a i tak to wszystko pomieszane jest, różne klasy startują w jednej gonitwie. Z tego co widziałem, to już kilka razy nie mogłem zagrać, bo nieodpowiedni samochód, czyli można wybrać grę tylko w danej klasie lub we wszystkich?

a) Należy zmienić styl auta.

B)http://www.mpcforum.pl/topic/1261170-wielki-poradnik/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...