Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla początkujących - Jak kupować samochody za IGC

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w poradniku jak kupować samochody za IGC, większość nowych graczy po prostu nie wie, jak kupować pojazdy za gotówkę z gry, dlatego postanowiłem w skrócie opisać co i jak.

Zwyczajne kupowanie pojazdu wygląda tak:

4svw.png

Aby kupić samochód, trzeba zmienić jego styl. Robi się to w tym miejscu, które zaznaczyłem na zdjęciu.

7sn6.png

Kiedy już zmienimy styl, pokaże nam się dany model pojazdu, jeżeli jest dostępny za IGC to będziemy mogli go za nie zakupić :D

0otk.png

Dzisiaj rano z nudów nagrałem także krótki filmik wyjaśniający krok po kroku co i jak ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uCXj7QI_cKM

Kilka razy niestety się przejęzyczyłem ;(

Nagrałem ten poradnik, dlatego że wielu świeżych graczy nie wie jak kupować pojazdy i się po prostu zniechęca. Myślę że w miarę jasno wyjaśniłem o co chodzi i że pomogłem komuś :P Pozdrawiam

Opublikowano

Tutek ciekawy ;) Wszystko jest ok, ale moglbys poprawic troszku estetyke poradnika tzn fotki w spoiler, jakis podzial i napisy ;] Nie musisz ale wiesz ;P

Lap lajka

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Poprawiłem już trochę etetykę. Według mnie przyda się nowym graczom, kilka pytań już widziałem na YT czy na forum, dlatego postanowiłem to zrobić. Ja się nie wiele narobiłem, a może komuś to się przyda xD

Opublikowano

Loooooool o.O

heh chyba nikt nie jest, aż tak początkujący no ale ok :P

Tut zwięzły i na temat ale o sprawie każdym znanej 5/10.

93988298266825447943.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...