Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prolem z odpaleniem gry

lokossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra oryginalna? Podaj specyfikacje kompa i z iloma bitami masz system. Raport ze speedtest.pl również się przyda. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Gra oryginalna? Podaj specyfikacje kompa i z iloma bitami masz system. Raport ze speedtest.pl również się przyda. 

gra jest orgilana 
64bit system windows 7
msi geforce gtx 650 gddr5 2gb
AMD athlon 7750 2.70ghz
4gb ram 
co do łoncza 
ping 17 ms
pobieranie 4.27 mb/s
wysyłąnie 0.53 m​b/s
Opublikowano

naprawde -_- a jak to nie pomoże ?

Możesz zrobić skan na wirusy i naprawić rejestr CCleanerem. Zrobić defragmentacje dysków.  Internet i PC masz w porządku.  

Opublikowano

Możesz zrobić skan na wirusy i naprawić rejestr CCleanerem. Zrobić defragmentacje dysków.  Internet i PC masz w porządku.  

hmm wole jednak przeinstalować xD

Opublikowano

To musisz zrobić to co wyżej.  Inne gry działają?

tak działają 

To musisz zrobić to co wyżej.  Inne gry działają?

a możesz mi instrukcie podać jak to zrobić?

Opublikowano

tak działają 

a możesz mi instrukcie podać jak to zrobić?

Możesz zrobić skan na wirusy i naprawić rejestr CCleanerem. Zrobić defragmentacje dysków.  CCleaner to darmowy program. 

Gra piracka? 

Opublikowano

Możesz zrobić skan na wirusy i naprawić rejestr CCleanerem. Zrobić defragmentacje dysków.  CCleaner to darmowy program. 

Gra piracka? 

gra orginalna dzieje sie to samo ;/

masz może skype pokazał bym ci na spół dzieleniu co sie dokładnie dzieje 

Opublikowano

gra orginalna dzieje sie to samo ;/

Moim zdaniem masz piracką wersję gry, masz uszkodzone pliki gry. Nic tu innego nie widzę.   Jak masz oryginał to możesz włączyć słownik Google, wejść na angielską stronę EA i czat na żywo. 

Opublikowano

Moim zdaniem masz piracką wersję gry, masz uszkodzone pliki gry. Nic tu innego nie widzę.   Jak masz oryginał to możesz włączyć słownik Google, wejść na angielską stronę EA i czat na żywo. 

mam gra kupioną w media markt rok temu grałem normalnie może masz skype pokazał bym ci co sie dokładnie dziej na spół dzieleniu 

Opublikowano

mam gra kupioną w media markt rok temu grałem normalnie może masz skype pokazał bym ci co sie dokładnie dziej na spół dzieleniu 

Na Skype nie będzie widać. Napisz czy to od razu jest czarny ekran czy po iluś tam sekundach? Dołącz jeszcze zdjęcie ze szczegółami błędu. 

Opublikowano

podaj skype to prześłe tb to na skype nie moge tego udostępnić na forum nwm czemu ;/

Wrzucasz Screena na hosting mpc i tu go wstawiasz. 

Opublikowano

nie trzeba mieć płyty żeby uruchomić bf

Ciężko będzie Ci naprawić ten problem, jeśli podstawowych rzeczy nie rozumiesz. Płyta jest potrzebna w czasie instalacji. 

Opublikowano

moze niedzłia przez to że podczas aktualizaci wyłączył mi sie komputer? 

Możliwe. Zrób to co Ci pisałem.  Ja czekam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...