Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FILM]Ah Muzen Cab PENTA KILL [Custom Assault z widzami]

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa, ale z kim on gra? 19 levele? Na assulcie to nie problem wbić pente. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Chciałem wyłączyć typa na wstępie bo jak usłyszałem jego styl mowy i traktowanie tych swoich widzów jak przyslowiowych debili to sorka ale nie chce mi się czegoś takiego oglądać lecz se mówie zobacze jak gra, i po tekstach z tym krytem zwłaszcza " o ja ale dzisiaj krytuje, a kupiłem TYLKO rage" sikłem ze śmiechu i przeskoczyłem od razu na tą pente i jedyne co mogę powiedzieć to żenada zrobić pente mając 20 lvl gdy przeciwnicy maja 14 i to na asalucie plus gdzie przeciwnicy ida jak boty przed siebie no to sorka nawet komputer by to zrobił pewnie nawet lepiej, nie wspomne ze ten bartosz ma takiego cela ze na normalnej grze pewnie nikogo nie trafia mimo iż mowi ze ADC to jego ulubione ehhhh tutaj nawet nie można powiedzieć tekstu "penta jak penta" myślę że nic dodać nic ująć. Dodam jeszcze że temat z pupy wzięty i jak chcesz promować kanał pana bartosza tym to sorka ale jakoś nie przekonałeś nikogo tym nagraniem raczej ...

76561198013232167.png

Opublikowano

@yokize ok, można powiedzieć że hejt jak hejt miej na to wyrąbana ;) Ale żeby więcej ludzi pośladów nie spinały można usunąć temat ;*

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Ehhh wstawiając ten filmik wywarłeś na nas presje by go ocenić więc go oceniłem ... jeżeli dla panów Penta Kill jest czymś co muszą zobaczyć wszyscy i powiedzieć wam jacy to jesteście fajni bo zabiliście "5 na raz" no to przepraszam że jesteście tak płytcy że jak to uznałeś odrobina hejtu powoduje wasze oburzenie. Jedynymi osobami które uczciwie mogą zwrócić mi tutaj uwage za mój post są osoby które "dopiero zaczynają" przygode ze smitem i dali sie zabić dzieki czemu pan bartek dostał pente, te osoby mogą zwrócic mi uwage za to co napisałem uzasadniając że dopiero sie uczą i tak dalej, ale oceniamy PENTE idąc tokiem tego tematu więc nie pisz że można usunąć temat tylko miej teraz zaparcie by przeczytać reszte postów które się tutaj pojawią, w końcu po to zrobiłeś ten wątek prawda ?

76561198013232167.png

Opublikowano

yokize czytaj chłopie to co piszę tutaj, to nie ja go wstawiłem kotku :*

Tereh ciekawe co zreportujesz ;) Grę custom? 

Do zamknięcia bo tylko posty nabijamy 

Usunięcia

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...