Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer ma szanse?

xPexon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2079914094742771241576.jpg

Nazwa: "MaliYoutuberzy" ponieważ jest tworzony przez społeczność MaliYoutuberzy

Na czym będzie polegał serwer?

Na serwerze będą dostępne prace za które dostajemy gotówkę  

Co będzie można kupić za zarobioną gotówkę?

Gotówkę będzie można przeznaczyć na samochód,działkę,bloki budowlane,fast-fooda w McDonald,lepsze narzędzia do pracy,kostiumy,maski i dużo więcej....  

Dostęp do serwera?

Serwer będzie dostępny dla każdego czyli no-premium. 

Jak myślicie serwer ma szanse na sukces?

Opublikowano

Mam teraz trochę problem z skonfigurowaniem pluginów, ale serwer nie wystartuję póki nie będzie 100% wykonany.

Opublikowano

Strasznie mało opisałeś, a ja z tego zrozumiałem, że dostęp do gry będą mięli tylko osoby nagrywające na YT mające jaką mniejszą widownię.

Szanse jakieś tam ma, ale nie umiem jednoznacznie stwierdzić po tym co napisałeś :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kicha już edytowałem, na serwerze będzie mógł zagrać każdy.

Jakich informacji jeszcze potrzebujesz chętnie podam. :)

Opublikowano

Serwer nie ma szans. Ten tryb gry jest fajny przez 2/3 dni. Dalej robisz to samo i ci się nudzi ;).

Życzę powodzenia mimo wszystko.

Opublikowano

eranp spróbujemy dodawać ciągle coś nowego np. nowe prace,nowe atrakcje może się tak szybko nie znudzi.

dympcio16 lagów nie powinno być, mamy taką nadzieje jak będzie więcej graczy to będziemy dokupywać ram. A jak wcześniej wspomniałem nie wypuścimy serwera z błędami, bugi mogą się zdarzać tak jak na każdym serwerze ale myślę że zdołamy wszystko ogarnąć.    

Opublikowano

Jeżeli się postarasz z mapką i pluginami to jak najbardziej serwer ma dużą szansę na wybicie się, polecam wgrać serwerowy texture pack (nowoczesny) 

671411485514457941894.png

Opublikowano

Gadanie gadaniem , i tak najważniejsze jest wykonanie ;)

Serwer ma jakąś tam szanse ale nie wielką , po paru dniach się znudzi ale i tak życzę powodzenia :D

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Dla mnie S**T, niby te kwadratowe maskary, youtubowe dolinki srinki inne duperele. 

Po co to jest ? Dla wybicia się twórcy i tyle lub użycia serwera którego się dostało z 

konkursu. Jak powstają takie serwery. Tak powstają : 

- Hey janek ile masz widzów ?

- Ja mam 12 widzów a ty ?

- Ja mam 9 widzów.

- Ej mam pomysł zróbmy serwer dla youtuberów i piszmy żeby wbijali do nas na kanał żeby dochodzili na serwer.

- O dobry pomysł skąd takie coś wymyśliłeś ?

- Ta sobie oglądałem skkf.

Opublikowano

Powiem tak: serwer ma szanse jeżeli znajdziesz dobrą ekipe i która bendzie miała swój czas aby go poświęcić nad serwerem. Bardzo tródno znaleść teraz takie osoby aby ogarniały nie tylko pluginy ale jave czy C++, oraz najważniejsze żeby były uczciwe a nie jakieś pały za przeproszeniem ;)

Jak znajdziesz minium 3 takie osoby serwer NAPEWNO bendzie i to nie mały zapewniam :)

Opublikowano

Było kiedyś kilka serwerów z "firmami" i były bardzo fajne, zagrałbym na takim serwerze, ale ten serwer jest przeznaczony dla dzieciaków nagrywających filmiki, które i tak nikt normalny nie ogląda.

Gdybyś zrobił jakiś lepszy patent, a nie szukał dzieci do nagrywania filmów z serwera to może bym zagrał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...