Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z chęcią podjąłbym się funkcji TGM/GM na prywatnym serwerze Metin2.

Na początku chciałbym się przedstawić. Jestem Marcin i mam ukończone 18lat, pochodzę z pomorza.

W grze Metin2 spędzam dziennie około 6-10h. Interesuje się żywieniem, obecnie uczęszczam do technikum gastronomicznego.

W tym roku mam masę wolnego czasu : )

Z Metiem mam styczność od powstania pierwszego s1 na PL'u Monastyru, czyli odkąd pamietam : )

Grałem na wielu serwerach prywatnych, teoretycznie wiem wszystko o tej grze i mam ogromne doświadczenie, które się marnuje : )

Jestem osobą dążącą do celu bezwzględnie, stanowczą oraz sprawiedliwą, która każdego traktuje równo, bezwzględnie na sytuacje.

Nie obrażam nikogo, ani nie faworyzuje. Potrafie się poświęcić dla innych, wiem doskonale co to znaczy zaczynać od ''zera'',

oczywiście, bez przesady.

Mam poczucie humoru, lubie żartować i się pośmiać.

Z radością wykorzystuje swoj czas w grze.

Nigdy nie bylem GM, czy osobą na podobnej funkcji, dlatego postarałbym sie z całych sił pokazać jak najlepiej.

Nie jestem najlepszy, ale jednak chciałbym podołac sie tego zadania.

Posiadam sprawny mikrofon i Ts3.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam na PW, z pw można przejść na Ts3 itd itd : )

Również w razie pytań dot. mojej osoby, czy sprawdzenia tego ogromnego doświadczenia, 

bądz czegokolwiek też zapraszam na PW.

3183514217139531243468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...