Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norbert Gierczak - Challenger w 10 dni!

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybił się od zera? proszę cię, to gówno za przeproszeniem wybiło się na Youtubie jako komentator i tyle, nic nie reprezentuje w lolu "skill 0"

Proponują wgl, go nie promować na tym forum dziękuję ;)

Opublikowano

Wybił się od zera? proszę cię, to gówno za przeproszeniem wybiło się na Youtubie jako komentator i tyle, nic nie reprezentuje w lolu "skill 0"

Proponują wgl, go nie promować na tym forum dziękuję ;)

Mówi platyna która ma bul dubgi że nie może wyjść z platyny. Pokaż nam swojego "skillsa" najpierw a później pisz że typ D1 nie ma "skilla". Tylko mnie zastanawia jak on wbił d1 skoro nie ma skilla, a ty ze skillem w plat siedzisz? ;/

579571423327107377857.png

Opublikowano

Imo Norbi nie wbije Challengera, a nawet jeśli to fartem, bo jak słyszę te jego darcie mordy w serii i w trakcie gier, to masakra xD

Mimo, że go lubię, to według mnie nie da rady wyżej niż Diax 1.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mówi platyna która ma bul dubgi że nie może wyjść z platyny. Pokaż nam swojego "skillsa" najpierw a później pisz że typ D1 nie ma "skilla". Tylko mnie zastanawia jak on wbił d1 skoro nie ma skilla, a ty ze skillem w plat siedzisz? ;/

Napisał G4 xD

Wystarczy popatrzec na jego gry w D1 jak przegrywa to gra duo i tak oto magicznym sposobem zostaje w D1 

x

Opublikowano

Ale wy macie problemy ludzie ja p******e, rozumiem że komuś może się nie podobać i wiemy jak polaczki lubią się interesować innymi, ale czy to powód aby zakładać takie tematy ?

Nie rozumiem celu tej dyskusji, gimbo armia z jednej i drugiej strony ma za zadanie jak najbardziej oczernić, wyśmiać a druga wybielić i opowiadać o szlachetności ta ?

Interesujące jak cykl rozmnażania cykad.

Ogarnijcie się i znajdźcie ciekawsze tematy.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Cztery screeny z czatu Disa zrobione w przeciągu 30 sekund, bez przewijania czatu, ale on jest hejtowany:
mRcVGEW.png
DqUFRwp.png
XUSS3ys.png
tAYfLPB.png

Nie da sie tego typa nie hejtować, serio, wczesniej myslałem, że to normalny gosc, i po prostu mu ludzie jeżdzą za te dramy z BoL'em, ale po oglądaniu go około tydzień stwierdzam w 100% obiektywnie, że koles to typowy polak w lolu. Gra jak gówno (błędy na poziomie silvera, serio), i notorycznie flejmuje innych nawet na czacie w grze. Damn, idzie się posmiac z niego chociaz na streamie.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Samozwańczy obrońca czystej gry w lola, który dostał bana za omijanie reguł regulaminu - po prostu wzór do naśladowania.

Zresztą wydał dużo kasy widzów na zrobienie rzeczy wbrew regulaminowi lola, po czym oczywiście wszystko poszło w błoto - nie wiem jak oni się z tym czują, wydaje mi się że dotowali osobę która była przeciw łamaniu regulaminu, a nie oszusta:P

Skillem może ma szansę na wbicie tego, ale ja osobiście go nie lubię i nie będę oglądał.

League of Legends

Opublikowano

Jego modzi na czacie ludzi od gimbusów i debili wyzywają, nie dziwie się, że taki poziom tam jest. Albo odpala sub-moda, i jego zgraja subów cisnie sobie wszystkich od cebul i polaczków. Typowi powinni zablokować konto na twitchu...

Whw6oFO.png

Opublikowano

Gość nie może wyjść z diamentu do challengera a on się podejmuję w 10 dni wyjście z brązu do challengera według mnie trochę to śmieszne 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Jego modzi na czacie ludzi od gimbusów i debili wyzywają, nie dziwie się, że taki poziom tam jest. Albo odpala sub-moda, i jego zgraja subów cisnie sobie wszystkich od cebul i polaczków. Typowi powinni zablokować konto na twitchu...

wiek modow 15-18, sam o tym mowil +kiara

kup suba i sam cisnij "elite internetu"

gra przyzwoicie, ale w plat sie zatrzyma ze swoim zachowaniem, moze d5

nie sadze ze jest slabym graczem, ale ma glowe typowego polaka

­

Opublikowano

Fakt, nie gra źle, staty ma dość przyzwoite, lecz gdyby tak nie darł mordy i by nie flejmił to może by ograł do Diaxa 1 max. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Twój mid jest afk 5 minut, wyzywaj go od spierdolin genetycznych przed 5K widzów, dziw się, żę oglądają cię spamujące ci na chacie i wyzywające cie gimby xD
A ja myslałem że to Nerva flamował podczas challenga...

@Btw.

q34O7ET.png
Podczas gry Gragasem top xDDDDDDDDDD

Whw6oFO.png

Opublikowano

Nervarien skończył na DI z bilansem 79W 29L(jedna z "plejsmentów")

Norbercik jest w GI i obecnie ma 27W 11L(2 z "plejsmentów")

Chcąc nie chcąc na pewno nie pobije Nervariena jak już w goldzie ma tyle przegranych a co dopiero jak wbije do platyny...

76561198053546969.png

Opublikowano

Nienawidzę tego gościa, jest żałosny wręcz fałszywy.

Moim zdaniem nie wbije jednak zobaczymy 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

xD

gdy nie radzi sobie na goldow flejmuje team mejtow i nie widzi swoich bledow za ktore flejmuja go na czacie, za co banuje i wlacza submode bo nie znosi "flejmu"

hipokryta level over 9000?

btw dobry halanger, 27 W 11 L xD chce pobic rekord nervariena, przypomne tylko ze nervarien mial D1 z 65 W 14 L ten pajac w goldzie ma 11 porazek, te nob timy norbert

Opublikowano

kompletna porażka, cały ten jego stream jak i czat, koleś daje submoda bo go wszyscy słusznie hejtują za słabą gre, a potem nagle jego 15 letni obrońcy czyli suby i mody zaczynają wyzywać tych ludzi, którzy przed chwilą obrażali disa, jeden k***a lepszy od drugiego, moderatorzy obrażają widzów, dzięki którym dis ma hajs, gratuluje. Dodatkowo to jak bardzo liżą dupe disowi cały czas na tym submodzie, aż się rzygać chce. ale co sie dziwić, wczoraj 2 subów pisało o swoich nowych technikach, ledwo z gimbazy wyszli to swojego zdania nie mają dzieciaki i tylko chcą zaimponować, od rodziców 16zł z karty zajebali i teraz traktują przywilej pisania na tym czacie jak całe swoje życie a disa jak boga, jednym słowem ŻAŁOSNE. jedyne po co tam wchodze, to zeby sie posmiac na swoich sub kontach z disa i zhejtować tych przyjebów modów i subów od czasu do czasu :)

Opublikowano

No cóż, 37/13, plat III, nie jest źle, dopiero czwarty dzień.

@UP, odpaliłem i nie widzę żadnych śmieszków :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...