Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norbert Gierczak - Challenger w 10 dni!

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o czelendżu Disa? Ma zamiar w 10 dni wbić Challengera z unrankeda. Dla mnie to pełne podziwu, w sumie może mu się to udać. Dis to najbardziej utalentowany jungler w polsce znajdujący się obecnie w Diamencie 1. Do tego jest przystojny, ma wspierającą go dziewczynę. Żyje ze streamowania oraz dotacji widzów, jest bardzo miły oraz uczy jak grać dżunglę na swoim strumyku.

Jest to osoba bardzo kulturalna, warto wspomnieć, iż Dis zrobił barona w 16 minucie.

Co sądzicie, uda się Disowi? Czy wręcz przeciwnie?

Warto dodać, że Dis zaczynał od zera, nikt go nie promował. Wybił się na swoim skillu. Na koniec zostawiam Was z filmikiem Disa:

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*******y pomysł 2/10. 0 szans. Czekam na kolejnego perma na konto. Poza tym kto powiedzial ze to najlepszy jungler w polsce, moze w pierwszej 300 jest, MOZE. Filmy ma c*****e. Bardziej wypromowal bola niz go zwalczyl i za to go nie trawie. Za to powinien zostac wykluczony z oferty gry. Chujowym byl komentatorem na esl. Nie ogladam go, kiedys probowalem to stiwerdzilem ze nudno jak u guardsman boba i wyszedlem.

Opublikowano

Z*******y pomysł 2/10. 0 szans. Czekam na kolejnego perma na konto. Poza tym kto powiedzial ze to najlepszy jungler w polsce, moze w pierwszej 300 jest, MOZE. Filmy ma c*****e. Bardziej wypromowal bola niz go zwalczyl i za to go nie trawie. Za to powinien zostac wykluczony z oferty gry. Chujowym byl komentatorem na esl. Nie ogladam go, kiedys probowalem to stiwerdzilem ze nudno jak u guardsman boba i wyszedlem.

Jesteś głupszy niż myślałem. Tak czytam i czytam co ty wypisujesz, i okazuje się że ty naprawdę jesteś idiotą. 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Bardzo dobry chłopak, ma błędach wychowany.

Tutaj popis jego najlepszych aukcji.:

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

Polecam od 1:20, dopiero tam pokazuje swoje prawdziwe umiejętności.

ciekawy jestem czy nigdy grając nie byłeś tak na kogoś wkurwiony, że jak by go postawili przed tobą to byś mu mordę przy samej du pie oderwał... ?

bo ja tak mam przynajmniej raz na 2 tygodnie, a tutaj filmik i zaraz drama będzie bo ktoś się napina jak plandeka na żuku jego stream jak ci się nie podoba bo przeklnie ( czego nie słyszałem z jego ust na streamie od miesiąca ) to po prostu nie oglądaj

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Naprawdę szanuje tego gracza za to co zrobił dla Polskiego community i ten garnitur od dolczegabana pewnie.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Najlepszy jungler w Polsce buhaha on na tej jungli to gra jak platyna 5 najwyzej.

Gosc grajac z goldami sobie nie radzil i feedowal wiec ja nie wiem jakim cudem on jest w d1.

Opublikowano

Hejtujecie go, a tak na prawdę w brązach siedzicie. Jakimś cudem doszedł do D1. Ile razy go oglądałem to ładnie grał na jungli. Wiadomo czasami popełni jakiś błąd, ale to chyba jak każdy.

Opublikowano

1. Ludzie.. ile można tego disa? Dostał raz bana za refy.

2. Grać umie, ale sam do challengera nie dojdzie.

3. Wypromował bola, za co go nie lubie.

4. Przestańcie z tymi tematami o nim, ostatnio zaczeło się od jednego tematu a potem całe 2 dni tylko on, chyba zacznę za to reporty dawać.. T_T

5. Koleś moim zdaniem nie wbije challengera jeśli nigdy tam nie był...

6. Zaraz na 100% pojawi się post typu ,,Bronzee xDDD"

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Pff.

Nie trawię tego gościa jego publiki również.

Niejaki Diss w swoich niby przeprosinach ostatnio "oczyścił" się w oczach swoich widzów.

Jednak jakim trzeba być widzem aby być aż tak ślepym? Gość na filmiku z przeprosinami się uśmiecha... podśmiechuje... czy tak wypada? Zwłaszcza na filmiku w którym chce się kogoś za coś przeprosić i wykazać skruchę?

I te kłamstwa na streamach... " Zmieniam nick bo poprzedni był wulgarny xD " / "Nie mam pojęcia za co ban!? ;O " idt...

Wypowiedzieć się na jego FB również nie da. Dlaczego? A bo stwierdza iż jesteś multikontem Atora i twoje posty zostają usuwane...

Żałosne.

Zakończyłem śledzenie poczynań tego "streamera". Niech powodzi mu się jak najlepiej ale po raz pierwszy widzę taką grupę widzów która jest tak miłosierna  niczym MATKA BOSKA!

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dis jest gównem elo

Ale to ty masz gówniany kolor dywizji.

Landiago jak zwykle c*****y troll 0/10

Co do tematu D5 to jest maks tego co wybije. Jeśli wbije nawet to D5 w 10 dni to gimba z brązu będzie go wyzywać.

Średnio go trawie i jakoś go nie hejtuje kwestia dojrzałości.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jeez siedzicie tu i hejtujecie go w formie "trollingu" ale to on siedzi w D1 (niby wycarrowany, ale gdyby tak było to dawno by już spadł), a wy co najwyżej to z bolem wychodzicie do platyny (jeżeli w ogóle) pozdro bez odbioru

<>

Opublikowano

jeez siedzicie tu i hejtujecie go w formie "trollingu" ale to on siedzi w D1 (niby wycarrowany, ale gdyby tak było to dawno by już spadł), a wy co najwyżej to z bolem wychodzicie do platyny (jeżeli w ogóle) pozdro bez odbioru

Odbjur, ale przeciez disu uzywa bola Kappa

@topic

Nie wbije, potwierdzone. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...