Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShakesGame.pl - najlepszy serwer Shakes&Fidget [EASY]

MrLegolas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KKpl5W8.png

Witajcie, chciałbym zaprosić was na serwer do gry SFGame.pl jakim jest Siilves.pl - według nas i opinii graczy jest to najlepszy serwer na jakim dotąd grali, a my go cały czas ulepszamy.[/center]

Na start dostajemy:
20.000 grzybów

10.000 złota

Exp jest dostosowany tak, aby każdy gracz mógł w szybkim tempie nabić wysoki poziom gry, wraz z wykonywanymi misjami dostosowany jest również drop grzybów/golda/itemów.

e0Oskqq.png

Aby wejść na serwer wystarczy wpisać nazwę serwera dostępną w opisie czy też logu.

Dla leniwych:

http://siilves.pl

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Opublikowano

Rozumiem, że nie wnosicie nic "nowego" do gry?

Otóż mylisz się, pracujemy właśnie nad nowym systemem pojedynków, oraz o wyższych poziomach w lochach itd ;).

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Opublikowano

Up

napislał "dzisiaj będzie o 14 "

Ale k***a mam o 14 festyn .....

Co tam zawsze wychodzi + :D jak wróce to juz nie będzie pewno pół serva :rolleyes:

Opublikowano

Przepraszamy za utrudnienia, zaraz podam stronę w której będziecie mogli tymczasowo grać, lecz wasze konta zostaną przeniesione na nowy host ;).

To podaj

Opublikowano

Kiedy będzie działać? ;d

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Proszę nam wybaczyć, lecz jeden hosting nie łączy z bazą zaś drugi ma przeciążenie procesora. Postaramy się poszukać dość dobrej maszyny na dużą liczbę graczy . Informację podam za jakieś 30 minut.

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Opublikowano

Otóż mylisz się, pracujemy właśnie nad nowym systemem pojedynków, oraz o wyższych poziomach w lochach itd ;).

W jakim sensie? Nowy system pojedynków?

Z tego co widzę to pancerz wam nie działa  :unsure:

Opublikowano

Nie wyciągaj minosów liczy sie gra bo ja i tak mam kazdy serv na 1h ;d

I jakby byl jakikolwiek z wieża to bym grał dopuki bym nie skączył

Mój serwer posiada wieżę :).

Można chwilowo logować się na adresie http://wyploszeq.ct8.pl/ - zapraszamy bardzo serdecznie i przepraszamy za utrudnienia ;)

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Opublikowano

Jak się kupuje vps'a openvz z  gwarantowanym ramem max 512mb oraz bez zabezpieczenia przeciwko Ddos'ą to tak bywa, serwer postoi max tydzień. 

Radzę wam optymalizować grę jak i wykupić serwer dedykowany i w pełni go zabezpieczyć jak robię to ja :>

Jeżeli interesuję was informacja jak to zrobić zapraszam PW

Openvz nie jest dobrym wyjściem dla takiej gry.

Opublikowano

Mój serwer posiada wieżę :).

Można chwilowo logować się na adresie http://wyploszeq.ct8.pl/ - zapraszamy bardzo serdecznie i przepraszamy za utrudnienia ;)

Zakładam, że wieże bez działających pomocników?

Opublikowano

Zakładam, że wieże bez działających pomocników?

Wieża działa w 100%, lecz jest mały błąd - otóż nie pokazują się nazwy oraz poziom w wieży. Lecz zostanie to naprawione .

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...