Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się ubrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nazwa tematu brzmi dosyć śmiesznie, ale co tam szara marynarka, biała koszula,czarne jeansy i air force w kolorze czerwono niebieskim to dobry zestaw ? do tego ładna twarz

nie chciało mi się pisać tego jeszcze raz więc skopiowałem mój status :) czy taki zestaw będzie dobry?

Opublikowano

Nie. Oczojebne buty do elegancji? Lepiej weź jakieś jordany albo er maksy, to będzie sueg w gimbie

Opublikowano

od razu załóż galowy dres i pamiętaj! załóż okulary z*******e nawet w pomieszczeniu żeby być zajebistym fejmem.

Ludzie ogarnijcie się trochę. Jeśli nie chcecie wyglądać elegancko jak jakiś kujonek to po prostu idźcie w czymś nie oczojebnym. Normalne dżinsowe spodnie, bluzka i bluza i zwykłe buty -.-

Chcesz oczojebnie wyglądać to sobie kamizelkę odblaskową kup.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Buty nie pasują, jeżeli ubierasz na siebie stonowaną kolorystykę to zachowaj to w całym komplecie. Ubierz do tego albo całe czarne buty, bądź po prostu w stonowanych kolorach. Gdyby było czarno-niebieskie bądź czarno-czerwone to by jeszcze przeszło :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

To na rozpoczęcie roku? Jak tak, to może być.W końcu to tylko 15 min, ew. 1 godz. jeżeli masz mszę.Naprawdę nikt nie będzie oceniał jak jesteś ubrany.Ważne, żebyś miał białą koszulkę i tyle.

Opublikowano

Oesu. Początek roku,sam ide do nowej szkoły ale po kij sie tak przejmować...

Buty czerwono/niebieskie? xDD

Nigdy był czerwonych butów nie ubrał lel...

Ja tam ide takim setapem ; koszula biała,kurtka skórzana srebna ( jak zimno bd xD ) ,czarne dzinsy i białe najki.

Opublikowano

Jak na rozpoczęcie ważne byś miał koszulę ew. marynarkę/garniak. Ja idę w ciemnych jeansach, koszuli i glanach :x

Opublikowano

Zmień te buty, bo beka z ciebie będzie. Do której klasy idziesz ? Ja tylko jak szedłem do 1 gim/1 lo ubierałem garnitur. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...