Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne lagi na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

pomoże ktoś na serwerze mam od 1 tygodnia lagi polegające na tym ze graczy zamraża ale można pisać po odlagowaniu wywala z 20 osób .

o co chodzi

dawniej wszystko bylo spoko dopiero od tyygodnia

nie pisac mi tu o konfiguracji mam wszystko dobrze

z hostingu sprawdzali i nie wiedzą co jest przyczyną

tutaj filmik

https://www.youtube.com/watch?v=pTI40jsewcQ

Cześć :)

Opublikowano

zauważyłem że po laggu jest info o odnowieniu się surowców. Może plugin został uszkodzony i podczas działania buguje serva. Spróbuj odinstalować i sprawdzić.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Jaki hosting ?

Ile RAMu ?

Ile masz pluginów ?

zauważyłem że po laggu jest info o odnowieniu się surowców. Może plugin został uszkodzony i podczas działania buguje serva. Spróbuj odinstalować i sprawdzić.

Sądząc po tym, zbyt dużo na raz się odnawia - zmniejsz tę ilość i zobacz, co się dzieje.

Opublikowano

Mam u nich specjalny pakiet 15gb RAM dedykowanej pamieci. i czytac co pisz

e .. to nie przez plugin od tygodnia to sie dziejie kiedys nawet przy 150osobach nie lagowalo . pisalem im cos niby robia ale i tak nie naprawiaja ...

Opublikowano

Daj logi serwera na pastebin :)

ty Arku Rybaku nie odzywaj sie bo edytujesz sam pluginy z xcrafters a niby jestes pro java !

71568259141624448668.png

Opublikowano

daj logi, moze bedzie jakies info ze jakis plugin cos wywolal ;-)

Opublikowano

jedynie co wzbudza moja uwage to to

2014-09-02 20:29:52 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

Opublikowano

ludzie naprawde nie możecie dokladnie przeczytac tylko pisac kur*a takie brednie jaki kur*a plugin na nieodp. wersje pisałem lagi od tygodnia sie pojawily a 2 miesiace bez wgrywania itp nowych pluginów dzialal spoko ...

Opublikowano

jedynie co wzbudza moja uwage to to

2014-09-02 20:29:52 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

Ta informacje możesz wyłączyć w configu serwera i nie wnikaj w to.

Podaj listę pluginów jakie masz, bo pewnie jakiś plugin się zamulił

2w6ic6t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...