Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Client [Dyskusja]

GunzAlex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie zmieniony tylko interfejs i pare szczegółów... Reszta to normalny client Metina.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Lol... Oni zamiast najpierw zająć się broniami/zbrojami to ci sie wzieli za skile. Wogóle jakieś takie dzikie. Razi w oczy. Jeszcze to okno statusu ; / Za chęci 3/5

Opublikowano

@UP

no racja.. odrazu za skille sie brac to zly pomysl i to sie wzieli za te skille i nie wszystkie do konca zrobili ^^ na BMa NP nie ma moze jeszcze na kogos tez brakuje

GunzAlex.png
Opublikowano

Według mnie to tutaj tak naprawdę to się nie napracowali to jest zrobione tak na odwal się zęby tylko było nikt do tego się nie przyłożył.

Jak bym miał Czas dużo czasu to bym zrobił klienta ale cóż nie mam czasu wiec nie zrobię. Może pewnego dnia jak będę miał czas to zacznę robić po woli aż zrobię.

I uprzedzam to nie będzie cały By me Klient to będą tekstury i skille rożnych wykonawców i trochę mojego. Pozdro nie podoba mi się to

Opublikowano

Ja za nie długo wbije mojego clienta . Od razu mówię że ten klient to mieszanka wszystkich klientów z Niemiec (epvp), Włoch, Grecji, itd.

Także dzięki napkowi udało mi się ulepszyć sklie, on wrzucił a ja troszkę przerobiłem. Dodane jest wszystko co możliwe + wszystkie moby są edytowane, a handlarze tańczą

Zbieram +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...