Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mój zestaw jest wart?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałem się Was zapytać, ile mój zestaw jest faktycznie wart? Od początku mam zamysł sprzedać go za okrągły tysiąc. Na początku wystawiłem za 1100 do negocjacji, potem zszedłem do 1050, teraz jest 1000 i wolałbym nie schodzić. Ale zaczyna mi się wydawać, że to nie jest dobra cena.

Możecie wycenić ten cały set, a także każdą rzecz z osobna?

Za wycenę daję lajki.

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

No okej. :P

Posiadam konsolę Playstation 3 Slim (numer modelu: CECH-3004B) z 320GB pamięci. Konsola jest w stanie idealnym, nie ma żadnych uszkodzeń, posiada wszystkie cztery antypoślizgowe gumki. Do konsoli posiadam podstawkę firmy Speedlink, aby konsola zajmowała mniej miejsca np. na biurku. Podstawka oczywiście bez rys. Do konsoli posiadam oryginalne pudełko, pełne okablowanie i oczywiście pad Dualshock 3. Gratis dorzucam kabel HDMI - nie trzeba będzie kupować. No i to, co tygryski lubią najbardziej - GRY, GRY, GRY!
Posiadam 6 gier, w tym 5 najnowszych, bestsellerów itd.:
- GTA V,
- Assassin's Creed IV Black Flag,
- Need For Speed Rivals,
- Battlefield 4 Deluxe Edition (steelbook - zero rys),
- Diablo III,
- Ridge Racer 7.

Pierwsze 5 gier zawiera wszystkie "papierki", jakie były oryginalnie. Dodatkowe zawartości są niewykorzystane tam, gdzie są (oprócz Assassin's Creed IV chyba). Płyty, jak i pudełka są niemalże nowe, ponieważ konsoli zbyt długo nie używałem, to i gier również.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Konsola - 500zł, góra 550zł

GTA V - 120zł

Assassin's Creed IV Black Flag - 65zł
Need For Speed Rivals - 80zł
Battlefield 4 Deluxe Edition - 80zł
Diablo III - 60zł
Ridge Racer 7 - 20zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

te gry za tyle mozna w sklepie kupic :)

No tak, ale chyba nikt nie będzie sprzedawał nowej / prawie nowej gry o kilkadziesiąt złoty taniej, bo nie jest z oficjalnego sklepu.

Opublikowano

Nie każdego stać na wszystko. Dla niektórych to może być jedna gra na dłuższy czas i cięcie kosztów. + On chcę wycenę jako ZESTAW, a nikt nie będzie zwracał uwagi za ile chcę tą grę, za ile tą tylko cenę całego zestawu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...