Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Ding

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich po pół roku przerwy. I witam Was w nowym roku - 2015.

TERAZ mam odwagę się zaapelować/odwołać po pół roku przerwy.

Życzę Wam wszystkim szczęśliwego, spóźnionego roku - 2015 życzę Wam wszystkim MPCforumowicze.

Opiszę te całe zamieszanie dwu-dniowe jakie miało mieście 04go września 2014 i 05go września 2014 na kontach @Ding, @DingUB na tym forum:

Otóż: Dnia 04go września o 23:57 (23:57, bo teraz godzina jets ustawiona o godzine do tyłu i dlatego widać 22:57) dostałem bana na @DingUB.

Bana dostałem na @DingUB (koncie apelacyjnym do odwoływania się na @Ding) za to, że się odezwałem w statusie dorda12 - tego, co denerwuje, trolluje,obraża całe forum (i ma on już około 400-500 kont I CHYBA DALEJ JE TWORZY Z TEGO CO WIEM).

Bana na @DingUB dostałem podczas rozmowy z RealemSkillem, Lordem Makinem na PM.

Lord Makin podczas rozmowy o UB na @Ding (ta rozmowa była przeprowadzana na PM na nicku @DingUB, rozmowa byłą przeprowadzana wspólnie z Lordem Makinem i RealemSkillem na temat UB na @Ding).

Kazał RealowiSkillowi mnie zbanować na @DingUB za to, za odpowiedź do statusa nicka dordo12. Więc RealSkill mnie  zbanował z powodem: Korzystanie z konta do UB. na nicku @DingUB

Następnego dnia - 05.09.2014 między 10:00, a 11:00, przed południem (jak wróciłem z szkoły z dwu-godzinnych SZKOLEŃ BHP do domu, bo pamiętam ten dzień akurat bardzo dobrze) piszę do RealSkilla na temat UB na @Ding (BO OD NIEGO TEŻ MIAŁEM BANA). I on powiedział, że mi nadaje UnBana i kasuje warny od 100 do 0 procent. I było ok, ok, ok. I CIESZYŁEM SIĘ się odblokowanym kotem z 797 postami, bo jeszcze nie miałem rangi Postmarker

Tego dnia, dnia 05go września 2014 napisałem 6-7 postów na @Ding (bo @DingUB było zbanowane też przez RealaSkilla).

Bana na @Ding miałem od 30go sierpnia 2014 do 05go września 2014:

http://www.mpcforum.pl/topic/1279344-perm-ding/

- czyli prawie 6 dni.

I UB miałem 7-8 godzin. Między 18:00, a 19:00 otrzymałem spowrotem bana na @Ding. Tym razem otrzymałem bana od TCQ z powodem brak postaw do unbana

Wtedy się zdenerwowałem bardzo, bardzo mocno, potężnie się zdenerwowałem jak zobaczyłem tą informację:

http://i.imgur.com/e1omJYt.png[/img]

- jak zobaczyłem tą informację, wyłączyłem forum, bo się wnerwiłem.

Błagam o UB na @DingUB, @Ding - odczekałem PÓŁ ROKU kary, naprawdę PÓŁ ROKU kary.

Błagam o odblokowanie kont: @DingUB, @Ding. Bardzo Was proszę, z całego serca Was proszę. Dalej chcę korzystać z forum MPCforum.  :) 

Miłego dnia. CZEŚĆ, na razie.  :)

Admin Cienia
Opublikowano

Tym razem otrzymałem bana od TCQ z powodem brak postaw do unbana

Ponowny ban nałożyłem po konsultacji z adminem. Gdybyś przestrzegał regulaminów, to nie było by warnów oraz banów. Tak więc pretensje powinieneś mieć głównie do siebie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...