Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Expbot]>For< Metin2.Com--> Does Anyone?

themanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sure, here u are

http://www.mpcforum.pl/topic/127870-hitexpbot-lonely-easy-metin2-spolszczony-na-metin2-us/

But it's polish version!

logo_black3.png

Opublikowano

Use http://translate.google.pl/ please, this sentence is easy, but this Polish forum :)

3f0322152d.png

Scorpion to ja (burning-brushes.pl) ;P

Jack'u Sparrow'ie, czy lękasz się śmierci?!?! - Davy Jones

Kapitanie, Jacku Sparrowie, i nawet niewiesz jak. - Kpt. Jack Sparrow.

Tekst którego mogę słuchać latami xD.

NIE ZALEŻY MI NA TYCH DUPNYCH PLUSACH CZY MINUSACH KROPKA.

Opublikowano

Sure, here u are

http://www.mpcforum.pl/topic/127870-hitexpbot-lonely-easy-metin2-spolszczony-na-metin2-us/

But it's polish version!

This version work on us ;p is good :) And not polish...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ok, ok here u are,

http://rapidshare.com/files/371249525/EasyMetin_Lonely_BOT.rar.html

:)

@up

jak Ty się do Niego w ogóle odnosisz chamie jebany!?

Co Ci zrobił takiego!? sam wypierdalaj do cybucha na priv metin!

@down

To nie jest polak, to jest czech - .-

logo_black3.png

Opublikowano

taa... idzcie na elitepvpers, napiszcie cos po polsku / angielsku albo inne włoskie forum to was odrazu od najgorszych zwyzywają . niech idzie na swoje forum.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Kurwa mac.. zamknijcie ryjce wszyscy którzy twierdzą żeby szedł na swoje forum. jesteście chamami i tyle. potrzebował pomocy i tyle. kurwa jak ja Was ludzie nie lubie!

logo_black3.png

Opublikowano

Dokładnie! Hamskie to było i tyle... to jest w pewnym sensie rasizm ;d (Tu mówie serio). Jak chcę to niech zostanie, NIE MA PROBLEMU, ale proszę, aby używał http://translate.google.pl/ :P. Zawsze łatwiej się dogadać, lecz nie jest to wymagane!

Exactly! it was boorish and so ... This is in some sense, racism, (I say here seriously.) How wants, no problem,let will be in this forum but try to use http://translate.google.pl/. Always easier to get along, but it this is not required! - proste tłumaczenie z własnie tego translatora, 100owy nie oddaje, ale chciałem żebyś też się doczytał :).

3f0322152d.png

Opublikowano

E*Pvp to nie jest włoskie forum. Jest to forum niemieckie, ale została też stworzona polska wersja tego forum. Angielski to język, który zna znaczna część ludzi. Nie tylko Polaków, ale również Niemców, Włochów i innych krajów. Są nawet osoby z Korei i Chin z którymi można porozmawiać po angielsku. Niech korzysta z mpc. W czym wam przeszkadza j. angielski? To, że go nie znacie nie oznacza, że takie osoby należy mieszać z błotem.

A tak swoją drogą ten temat to niezła okazja do niepotrzebnego spamu, który tworzą te osoby, które nic nie wnoszą do tematu, w tym ja. Ale ja chciałem tylko uświadomić, że z internetu nie korzystają tylko Polacy, a najczęściej używanym językiem jest język angielski.

Pozdrawiam

RaZoRPL

@EDIT

Upy wyprzedziły.

@UP

Pisze się "Chamskie", nie "Hamskie".

@DOWN

Wątpię, teraz chyba wszystkie serwery opierają się na tym najnowszym kliencie.

@Down2

Popieram, a poza tym zawsze mogli używać Translate google, ale grunt, że nie zmieszali Cię z błotem. Mnie jedna Koreanka tak na Metin2KR próbowała zmieszać na start pisząc: I am(kilka razy powtórzone), potem pisząc I am F**k (Podobnie, kilka razy), i na koniec pisząc I am F**k you'r mother (Przy czym ksuła mi na psach...). Oczywiście zignorowałem ją i zmieniłem Channel'a :)

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać, że to najszczersza prawda. Przykład: W v2 atlantydy na Csycie widziałem całą grupę Chinolów. Wziąłem ich do pt (^^) a oni przyjeli, i zaczeli gadac ze mna po polsku. O dziwo nie byli polakami, ponieważ gadali między sobą po chińsku :).

To jest zwykły rasizm który według mnie powinien być traktowany jeszcze gorzej niż ban na ip oO

Ale przepraszam bardzo modków o spam, ale nie mogłem tego zostawić tak bez odzewu :(

3f0322152d.png

Gość Mounthains
Opublikowano

ja akceptuję tutaj userów z innego kraju. Nie widzę problemów. Nie wiem po co ta dyskusja?

themanik@

all?

or

you have a problem or question?

Opublikowano

I welcome. I apologise for problems which other users cause. I hope that your stay on the forum will be good.

Pan Razor otrzymuje nagrode w wysokosci zdjecia 20% warna za przepiekna postawe na forum... Tak samo pan Yahiko, ...

Piekna postawa panowie... Nie dosc ze pomoc zostala udzielona to i wyraziliscie swoja opinie co do tego typu zachowac...

A panowie Rasisci wstyd mi za was ?? Jakim prawem gnoicie go ?? Potem dziwicie sie ze Polakow zagranica wytykaja palcem przez takich jak wy... Ja oraz inni potrafimy sie z nim dogadac w innym jezyku niz polskim i nie pierdolcie mi tutaj by "wypierdalal z tego forum" bo wypierdolic to moge was jebane pasożyty... Jak cos pomoc czy dac to nie... Ale jak wam dac cos to cala reke odgryziecie... Cieszcie sie ze nie wkurwilem sie na was za bardzo bo juz byscie plakali ze bana dostraliscie ^^ Mam nadzieje ze zmienicie swoje stosunki co do pogladow a jak nie to odwiedzajcie klany rasistowskie typu Ku KluX Klan ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

No, ja się zachwyciłem, pierwszy raz w życiu ktoś wreszcie docenił moje staranie o postawę :)

Dzięki Mike, że doceniłeś.

@themanik

You are welcome, on this forum in 100% :)

Dont listen guys like grzegosz38 or TrevolutioNNer

It's my pleasure for helping you. Cya :]

logo_black3.png

Opublikowano

Jeszcze tu podziękuję Mike za zdjęcie %, chociaż nie było to konieczne. To mój prosty brak tolerancji wobec takich ludzi.

Opublikowano
@themanik

You are welcome, on this forum in 100% :)

Dont listen guys like grzegosz38 or TrevolutioNNer

It's my pleasure for helping you. Cya :]

Thank you very much!

Opublikowano

Mike, też pomagałem xDDD.

themanik, Welcome to the mpcforum.pl ;). Take it easy These idiots, welcome to our forum :)

3f0322152d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...