Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 - YouTube & Facebook - 8800+/1700+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam,youtuber zachlanny na kase.Jest dwulicowy,jednego dnia nagrywa wyimaginowane dowody obciazajace serwer drugiego dnia z niego nagrywa.Posiada zawyzone mniemanie o sobie a prawda jest taka,ze nie jest on zadna reklama.Na imetinie licznik nawet nie drgnal w gore po jego nagrywaniu.

Opublikowano

gdybym go spotkał na oczy , wyjebał bym lepa , za pazerność

Pozdrawiam , mam nadzieję , że się nie spotkamy

23-26 Pażdziernika Poznań czekam kozaczku ;3

Opublikowano

Sądząc po twoim wyglądzie to na liścia byś padł więc nie kozak tak w necie bo jeszcze ktoś cie na prawdę dopierdoli .... a twoje dzieci z yt cie niestety nie obronią ;c

Opublikowano

ZabQ prosiłbym o jakąś twoją wypowiedź na temat tego filmu:

Nie jest to ani prowokacja ani hejt, po prostu chciałbym się dowiedzieć co sądzisz na ten temat :).

Pozdrawiam. 

Wypowiadałem się już kilka razy podczas nagrywania ascariala wystarczy wbić na kanał ;>

Edit. Nie mam co nawet powiedzieć bo nie chce mi sie tego oglądać a juz nie pamiętam co tam jest ale jeśli chodzi ogólnie o sprawę to juz jest od dawna załatwiona a film nadal jest bo ten kto go wrzucił nie ma passów do tego konta na yt

Opublikowano

a co cie to obchodzi, jeżeli znalazł sobie taki, a nie inny sposób na zarobek + robi to co sprawia mu przyjemność, to na c**j wgl to komentujesz, na c**j wpierdalasz nos w jego portfel?

typowy polakcebulak, idz sie zabij.

Szkoda, że nie jesteś z Żabą. :DxD 8S

A tak na poważnie, polecam typa. 

Opublikowano

Polecam ZabQ :)

Spoko gość i wie co robi. Oczywiście jego charakter trudno ocenić.

Chyba że się pozna go bliżej. 

Szkoda tylko że nagrywa samego metka. 

No ale ma powody. 

Powodzenia w kolejnych seriach.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Polecam ZabQ, ma bardzo dobre filmy, lubię jak mówi i do tego mówi otwarcie na dane tematy...

Jedynie co mi się nie podobało to prezentacja serwera LinaresMT2 aka SyfiaresMT2..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...