Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 - YouTube & Facebook - 8800+/1700+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2843714094031731138778.png

Siemanko, Z tej strony ZabQ ;)

Zajmuje się nagrywaniem materiałów z Metin2 jak i promowaniem prywatnych serwerów.

8021114094049061138778.png

► Jestem w stanie zaoferować Reklamę w postaci:

☞ GP - Prezentacja serwera (Jednoodcinkowy materiał) 

Serii z serwera (Let's Play)

Konkursu z serwera (Więcej na PW)

► ​Reklama pojawia się na moim kanale YouTube jak i Facebooku:

☞ YT: (Link podam na PW)

☞ FB: (Link podam na PW)

► Dodatkowy jestem w stanie bardzo szybko wykonać zlecenie

6440514094049061138778.png

► Zakaz Handlu na MPC - Więcej informacji na GG/PW

► Dobrego Kontaktu

► Uczciwości 

7125414094049071138778.png

► Znaleźć możecie mnie na:

GG: 44596531

Lub

Prywatna wiadomość na MPC

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam bardzo solidna i dobra osoba, nie wspominając o reklamie również można liczyć na dobrą reklamę.

Jeszcze raz gorąco polecam, masz 30+ zł wydaj na ZabQa gdyż się opłaca.  ;)

24790528697226300755.png

Opublikowano

Profesjonalnie nagrywa filmy i jest spoko! Polecam każdemu kto szuka reklamy. :)

e2TT2Na.png

Opublikowano

Tez jestem zdania,ze Zaba to bardzo dobry youtuber i nagrywa filmy na wysokim poziomie + ukazal swoja postca (twarz),czyli jest bardziej,ze tak powiem wiarygodniejszy.

Pozdrawiam :))

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Polecam bardzo solidna i dobra osoba, nie wspominając o reklamie również można liczyć na dobrą reklamę.

Jeszcze raz gorąco polecam, masz 30+ zł wydaj na ZabQa gdyż się opłaca.  ;)

Profesjonalnie nagrywa filmy i jest spoko! Polecam każdemu kto szuka reklamy. :)

Tez jestem zdania,ze Zaba to bardzo dobry youtuber i nagrywa filmy na wysokim poziomie + ukazal swoja postca (twarz),czyli jest bardziej,ze tak powiem wiarygodniejszy.

Pozdrawiam :))

Polecam gorąco :)

Polecam :)_

Polecam ;>

Jak mozna go nie polecac :D jakosc materialow cudo ^^ Polecam !!!!

Zgadzam sie z waszymi wypowiedziami.

Również polecam :D

Opublikowano

To tylko moja opinia nie bierz tego do siebie.

ZabQ nie podoba mi się to bo Aktywność na kanale jest tylko na seriach z metina nie 

prezentacji. Prezentację nie dają nic bo pokazujesz jak serwer wygląda a nie grasz na nim

sam. Dajmy na przykład ISAMU i jego ravie s2. Zrobił postać testową która co robi ? 

Gra od 0, robi wszystko sam i w między czasie usuwa błędy co przyuważy. Pamiętasz  

Nostilde ? Załęczem grać na niej bo pokazałeś mi jak się gra itp. Do tego za wszelką 

cenę chcesz się wybić na serwerach które są top i przy tym chcesz zarobić za co ?

Za grę oczywiście jak było z Ascarialem ? Promowali cię na FB. Invoria kolejny 

serwer który jest mielony przez wszystkich na tym pierd youtube. Każdy robi 

to samo tylko jest inny komentarz. Reklama miała by sens jak byś zrobił serie 

z  serwera a nie 1 film. Do tego Latros.pl czyli zarabiacz na nim jak inni. 

Reklamowali go Uzur, Cookie, DJP. Dlaczego ? Dla kasy. Ja to rozumiem jesteś 

młody i ambitnie chcesz odkładać ale nie rób tego na siłę. Tak samo jak zarabiałeś na 

ascarialu na refflinkach nie pamiętasz akcji 1 reff = 20kk ? Wtedy nawet Uzur wbił i wiesz

co się stało.

Jak dla mnie nie ma to sensu jeśli nie robi serii z serwera a pojedynczy filmik nie przyniesie rezultatów.

Opublikowano

To tylko moja opinia nie bierz tego do siebie.

ZabQ nie podoba mi się to bo Aktywność na kanale jest tylko na seriach z metina nie 

prezentacji. Prezentację nie dają nic bo pokazujesz jak serwer wygląda a nie grasz na nim

sam. Dajmy na przykład ISAMU i jego ravie s2. Zrobił postać testową która co robi ? 

Gra od 0, robi wszystko sam i w między czasie usuwa błędy co przyuważy. Pamiętasz  

Nostilde ? Załęczem grać na niej bo pokazałeś mi jak się gra itp. Do tego za wszelką 

cenę chcesz się wybić na serwerach które są top i przy tym chcesz zarobić za co ?

Za grę oczywiście jak było z Ascarialem ? Promowali cię na FB. Invoria kolejny 

serwer który jest mielony przez wszystkich na tym pierd youtube. Każdy robi 

to samo tylko jest inny komentarz. Reklama miała by sens jak byś zrobił serie 

z  serwera a nie 1 film. Do tego Latros.pl czyli zarabiacz na nim jak inni. 

Reklamowali go Uzur, Cookie, DJP. Dlaczego ? Dla kasy. Ja to rozumiem jesteś 

młody i ambitnie chcesz odkładać ale nie rób tego na siłę. Tak samo jak zarabiałeś na 

ascarialu na refflinkach nie pamiętasz akcji 1 reff = 20kk ? Wtedy nawet Uzur wbił i wiesz

co się stało.

Jak dla mnie nie ma to sensu jeśli nie robi serii z serwera a pojedynczy filmik nie przyniesie rezultatów.

Tu masz rację kolego, ale stary co do isamu.

Wystarczy że on nagra jeden filmik i powie żeby tam grać a jego dzieci będą tam grać i tyle :) Jak buk to buk proste. 

Polecam kolegę, solidne filmy. 

3_1.png

Opublikowano

Tu masz rację kolego, ale stary co do isamu.

Wystarczy że on nagra jeden filmik i powie żeby tam grać a jego dzieci będą tam grać i tyle :) Jak buk to buk proste. 

Polecam kolegę, solidne filmy. 

Bo to isamu on nie robi sztywnego filmiku jak ZABQ który przeprasza jak walnie kurwą.

ZABGU czego się nie wypowiesz ?

Opublikowano

Bo to isamu on nie robi sztywnego filmiku jak ZABQ który przeprasza jak walnie kurwą.

ZABGU czego się nie wypowiesz ?

GP sa tylko dodatkiem na kanale ci o sa zainteresowani wejda zobaczą moj kanał składa sie głownie z serii a więcej niz 2 na raz nie pociągnę 

Nie prowadzisz kanału na yt wiec niektórych rzeczy i tak nie zrozumiesz wiec rozmowę uważam za skończoną 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...