Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skilowanie paladyn

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w, gdzie nim skilować, jak i czym (tak szukalem w internecie wszystko z 2011r i wstecz ;/)

+

jaki bot do skilowania i gdzie?

gdzie sie wybrac na maina?

jakie skrypty etc. do bota (pkt.1.) aby sam skilwoal, zbeiral gp, kupowal speary.

@down. dziękuję, nie widziałem tego tematu.

Opublikowano

na ich forum w dziale lua są takie, poszukaj.

preszukal część lua i znalazłem skrypty tylko do expienia ;/ mozesz mi dać jakąś wskazówke jak je znaleźć? probowałem wyszukac "paladin" itp i bylo tylko "buy rp 100+" itp ;/

Opublikowano

Wieczorem rzucę skrypt na expienie na trollach w AB. Można tam siedzieć do 60skilla. Mam jeszcze skrypt na bicie Monka do 20% życia. Ustawiasz się przy wodzie i możesz skillowac całymi dniami. Chyba ze grasz na no PvP to mogę podrzucic skrypt na slime.

Opublikowano

Wieczorem rzucę skrypt na expienie na trollach w AB. Można tam siedzieć do 60skilla. Mam jeszcze skrypt na bicie Monka do 20% życia. Ustawiasz się przy wodzie i możesz skillowac całymi dniami. Chyba ze grasz na no PvP to mogę podrzucic skrypt na slime.

gram na optional pvp candia. czyli normalnie bede expil na trolach w ab do 60 skila?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...