Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryjbook

myha3622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj za fb zaczęło mi się coś dziwnego. Wywaliło mnie, kazało potwierdzać tożsamość, najpierw rozpoznawałem twarze znajomych na zdjęciach. Potem znów się tak zrobiło, chcieli numer bo im nie podałem. Podałem, nie przychodziła żadna wiadomość z kodem, wybrałem opcję zadzwoń, podał mi automat kod i było ok. Teraz się zrobiło tak znów, znów sms nie przychodzi, jak do mnie dzwoni to gada po angielsku i sepleni gorzej niż wielbłąd ze ślinotokiem, za cholerę nie da się zrozumieć kodu.

Opublikowano

Znalazłem takie coś na fb.

Dlaczego muszę przesłać dowód tożsamości?

Wymagamy, aby wszyscy użytkownicy Facebooka używali prawdziwego imienia i nazwiska oraz podawali prawdziwą datę urodzenia. Dzięki temu nasi użytkownicy zawsze wiedzą, z kim się kontaktują. W przypadku wykrycia konta, które wydaje się fałszywe lub wygląda, jakby używało fałszywych danych, prosimy właściciela o potwierdzenie, że konto należy do prawdziwej osoby.

Aby potwierdzić Twoje imię i nazwisko, musimy otrzymać kopię Twojego dowodu tożsamości. Zapewniamy, że po rozwiązaniu problemu dokument zostanie trwale usunięty z naszych serwerów.

x

Opublikowano

Zmień adres email/numer telefonu na FB, wtedy sprawca nie będzie mógł tych danych wykorzystać jako login.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...