Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do silvera!

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

365721409436043326552.jpg

Feed i słaba farma - w 15 min staty 1/7 przez mastera i yasuo którzy 5 razy mnie dive'owali.

Late carried by Xerath.

gud0gk42vtrx.jpg

Opublikowano

Jeżeli robisz więcej dmg od master yi z flarą w 40 minucie to pozdrawiam bardzo serdecznie gold ostatnio mnie śmieszy bo jest gorszy od brązu 5.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Bywalec
Opublikowano

Jeżeli robisz więcej dmg od master yi z flarą w 40 minucie to pozdrawiam bardzo serdecznie gold ostatnio mnie śmieszy bo jest gorszy od brązu 5.

Następna gra zapowiada się super, urgot w jungli.

@lose oczywiście :D

Bywalec
Opublikowano

Nie używam skryptów, ludzie grający na bolu/tym nowym czymś są dla mnie gównami, wolę grać czysto i mieć frajde z gry.

Opublikowano

Na L# tyle zgonów wątpie. Ale i też nie zakrywa nicku po statnim gościu z Imbą mógłby się bac brał udział w ich zawodach xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Bywalec
Opublikowano

Na L# tyle zgonów wątpie. Ale i też nie zakrywa nicku po statnim gościu z Imbą mógłby się bac brał udział w ich zawodach xD

Zgony zgonami, w goldzie nie da się mieć malo dead'ów bo tam ludzie są greedy, oni Cie w 4 zdive'ują i padną tylko po to żeby killa wziąć.

@żeby nie było, że spamie potem edytuje i ss'a jakiegoś walne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...