Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinami w MC

stasiuuuu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OToz tak , gdy zmieniam skina na wersji 1.7.2  ( gdzie jest rei minimap ) skin mi sie nie zmienia. Mam premium juz 3 lata , wiem jak sie to robi, gdy wchodze na wersje 1.7.10 , skin sie zmienia , ale tylko ja go widze , Usuwalem juz .minecrat/// Co zrobic , problem ze storny mojangu , minecraft.net , trwa juz to prawie tydzien...

Opublikowano

Skin changes in Minecraft version 1.7.9 and future versions should happen immediately. If you are playing version 1.7.8 or an earlier version, skin changes may take up to an hour to be applied. If you are playing version 1.3 or earlier, skin changes will not be reflected in-game.

Zmiany skórne w wersji 1.7.9 i przyszłych wersji Minecraft powinno nastąpić niezwłocznie. Jeśli grasz w wersji 1.7.8 lub starszej wersji, zmiany skórne mogą trwać do godziny, które należy stosować. Jeśli grasz w wersji 1.3 lub starszej, zmiany skórne, nie zostaną uwzględnione w grze.

Skiny w wersjach starszych niż 1.7.8 ładują się ponad godzinę lub mogą zostać niezaładowane.

Opublikowano

Problem może leżeć po stronie mojangu ponieważ ostatnio sporo zmieniają jeśli chodzi o skiny i są tzw. błędy.

Poprostu należy się uzbroić w cierpliwość. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Był i jest to zwyczajny błąd, ze strony Mojangu przechodzą takie chwilowo - typowe problemy bo wiadomo że Microsoft kupił Minecrafta zostanie to naprawione przez Microsoft.  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...