Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne lagi Ascarial ch handlowe

gatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Ascarialem, gdyż praktycznie niemożliwe jest u mnie przeglądnięcie sklepów na ch1 na Ascarialu.  Gra co chwilę się zacina lub strasznie laguje. Stąd też pytanie czy nie da się jakoś podmienić tych sklepów lub usunąć ich nazw ale tak aby dało radę przeglądać wystawione w nich itemy. 

Mój komputer to:
procesor pentium 4 2.6ghz

1.5gb ram

geforce 8400 gs

Proszę o porady. Z góry dziekuję.

Opublikowano

Witam. Mam problem z Ascarialem, gdyż praktycznie niemożliwe jest u mnie przeglądnięcie sklepów na ch1 na Ascarialu.  Gra co chwilę się zacina lub strasznie laguje. Stąd też pytanie czy nie da się jakoś podmienić tych sklepów lub usunąć ich nazw ale tak aby dało radę przeglądać wystawione w nich itemy. 

Mój komputer to:

1.5gb ram

geforce 8400 gs

Przeciez masz w opcjach zeby nie bylo widac nazw zklepow i wtedy sobie przegladaj.

Nie tylko ty tak masz ja jak jestem w miescie postka i probuje sie zalogowac na ch1 to wywala mnie do tla logowania. Ledwo co daje rade przegladnac sklepy ale jakos idzie przy wyswietlonych nazwach.

Dokup ramy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mój komputer to:

1.5gb ram

geforce 8400 gs

Sprawdź w sterownikach czy masz wymuszony dany stopień antyaliasingu.

Kiedyś miałem tak na PL bo sobie wymusiłem 16x do COD'a, a Metina przerastał.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wyłącz niepotrzebne aplikacje, troszkę więcej ramu by się jednak przydało, serwer dobrze oblegany przez graczy, dużo sklepów nie ma co się za bardzo dziwić ;)

Ew. GameBooster ale nie wiem czy coś zdziała ;D

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...