Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

imba czelendzer

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, każdy komentarz w stylu "wbije, ale przegrywa bo ma nub timy" no nie mogę.

Mowicie o nim jakby jakimś bogiem był, a tak na prawdę to trash jakich wielu.

No bo tak jest, lel xD

Nie jest bogiem, ale nie gra źle. D4/5 hejtuje D1, nieźle xD

Opublikowano

wczoraj kazikiem i vi wykreowal kilka gier

Aha bo jak ja zawsze oglądałem (wczoraj nie miałem czasu) to on przeklinał na team xD Właśnie dlatego go oglądam. Teraz sam korzystam  ze słowa DOG. :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Jakby grał tylko adc to maybe d1 90 lp, dalej nie da rady bo za bardzo się wkurwia i flami. Jak obrazi 2-3 razy jakiegoś typka to nie zdziwiłbym się jakby mu promo trollowali :)

Opublikowano

Lol, każdy komentarz w stylu "wbije, ale przegrywa bo ma nub timy" no nie mogę.

Mowicie o nim jakby jakimś bogiem był, a tak na prawdę to trash jakich wielu.

Bo tak jest, zobacz jego stream, na jungle ostatnio wygrywa wszystko, adc praktycznie zawsze wygrywa, jednak "trasze" mu sie trafiaja. Gdyby nie flamil to imo challenger ez pz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

No bo tak jest, lel xD

Nie jest bogiem, ale nie gra źle. D4/5 hejtuje D1, nieźle xD

Przynajmniej nie gram na bolu :v

Raz go oglądałem i nigdy więcej nie wejdę na jego streama. To co on reprezentuje jest po prostu śmieszne, i nie chodzi mi o styl gry tylko o jego zachowania przedszkolaka.

Btw. To jest jestem D5 nie znaczy ze nie mogę go oceniać.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Raz go oglądałem i nigdy więcej nie wejdę na jego streama. To co on reprezentuje jest po prostu śmieszne, i nie chodzi mi o styl gry tylko o jego zachowania przedszkolaka.

lol szwabie nie udzielaj się XDDDD

imba na pewno wbije challa, ale musi mieć mniej gówien w teamach.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Może wbić, ostatnio codziennie go ogłądam i rzadko mu się zdarza, żeby przegrywał linię. Na jungli kazikiem jak ora. Staty po 15/4 i karuje.

Imo pewnie wbije. Jest dobrym graczem, dla mnie mógłby grać nawet za Celavera w Roccacie.

Opublikowano

Nie, nie wbije. Zachowanie ma poziomem zera, co się dziwić. Powinni snejpić go jak Disa na rankedach, śmiałbym się. Dla mnie nie jest nawet śmieszny. I te "FX" na czacie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie rozmawiamy o jego zachowaniu tylko o tym czy wbije ''czelendżera'' i moim zdaniem wbije bo świetnie gra adc 

Świetnie gra adc. Problem w tym że pcha się na jungle :)

x

Opublikowano

Dobrze że ty coś sobą reprezentujesz... 

Opublikowano

Nie, nie wbije. Zachowanie ma poziomem zera, co się dziwić. Powinni snejpić go jak Disa na rankedach, śmiałbym się. Dla mnie nie jest nawet śmieszny. I te "FX" na czacie. 

Masz taki BOL dupy jakby cie sam imba sflejmował,no cóż goldy gurou.

Imba tak jak już wcześniej wspomninalem musi grać z Selexem duo to wtedy ma chall easy.

Imba chyba 17 aszka na świecie więc not bed.

Opublikowano

Goldy nie mają prawa głosu. 

Opublikowano

Dobrze że ty coś sobą reprezentujesz... 

Co masz na myśli? Nie prezentuje raka mózgu tak jak Imba gdzie każdy inny gracz jest gównem i trzeba go zjechać. Nie przepadam za takimi ludźmi jak Imba właśnie z tego powodu.

W całym swoim życiu jeszcze nigdy nie życzyłem komuś śmierci.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

To on ma diament 1!?!?!?!?! Jeszcze niedawno mial promo do d5 kappa. Nie ogladam go odkad dostal bana bo nie mam jak z telefonu wlaczyc hitboxa. Jak to mozliwe ze jemu sie udalo wtf jak on tak bobil xD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

To on ma diament 1!?!?!?!?! Jeszcze niedawno mial promo do d5 kappa. Nie ogladam go odkad dostal bana bo nie mam jak z telefonu wlaczyc hitboxa. Jak to mozliwe ze jemu sie udalo wtf jak on tak bobil xD

Nie miał promo do d5 lol. Nie był w platynie 

Opublikowano

Znając trollów i afkerów z jego szczęściem tak szybko nie dojdzie, o ile w ogóle to zrobi ( prędzej koniec sezonu nastąpi ). Niemniej jednak gz imba, w końcu d1 25+lp.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Bargain serio nie rozumiesz? Byl w plat 4 i mial promo do 5 kappa

Mam nadzieje ze nie wyjdzie bo lubie go ogladac jak sie wkurza na bobow ale fajnie byloby zobaczyc jak gra na jakiegos rekklesa

Byl w d4 nie plat 4 my bad *

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Btw. ludzie d1 25pkt to taki sam poziom jak d2-5.

Dopiero od 75pkt zaczyna się grac i tymi bardziej ogarniętymi w grze.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Btw. ludzie d1 25pkt to taki sam poziom jak d2-5.

Dopiero od 75pkt zaczyna się grac i tymi bardziej ogarniętymi w grze.

Drogi diamencie V, dziękujemy za podzielenie się Twoim doświadczeniami z kolejek rankingowych.

Opublikowano

Drogi diamencie V, dziękujemy za podzielenie się Twoim doświadczeniami z kolejek rankingowych.

Aha? Pochwal sie swoja liga, kazdy gracz ci powie ze gra zaczyna sie dopiero od d1 75pkt.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...