Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż problem jest w tym że przed sekundą wygrałem rankeda ze statami 23:13 i z gold 3 wyjebało mnie do silvera, i tak jakby cofnęło mi 10 winów bo nagle mam ich 41 a było 50+. O co k***a chodzi?

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Miałem podobną sytuacje tylko u mnie było to spowodowane tym że grałem z kolegami 5-tki. Jeden z nich używał wh czy czegoś tam. Wygladało jakby grał normalnie lecz pewnego dnia wchodze do gry patrze nie mam rangi, kolega mówi że ma perma, a reszta kolegow podobnie jak ja bez rangi. Po zagraniu 1 mixa spadłem z nova 2 do silvera 4 więc też się smuciłem ale cóż. Może to jakoś Ci pomoże.

Opublikowano

To wina steama, znowu się im coś zjebało ;s wiele ludzi dostaje cofki i rangi im spadają. Ja bylem w gold 4 spadłem po 1 meczu do gold 2 a wygrałem 4 pod rząd i 1 przegrałem. Słyszałem, że wiele skarg otrzymał steam i mają się tym niby "zająć".

graphic.png

Opublikowano

Nic się nie zjebało, tylko te mecze, które ci cofnęli, to po prostu przez to, że u ciebie w drużynie był cheater ;) Wygrałeś mecz z cheaterem -> cheater dostał bana -> każdy mecz, który grał zostaje usunięty.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

jpr, nie moja wina że był cheat w moim teamie, poza tym sam albo otwierałem albo byłem drugi więc o c**j chodzi... jak na 1 czy 2 meczach był cheat to od razu powód żeby mi cofnąć kilkanaście winów?...

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Tak jak napisał @Costa. cofa Ci wszystkie winy które grałeś z tym cheaterem, więc musiało być ich sporo. Zostało to wprowadzone po to żeby tępić całą plagę cheaterską. Ludzie (idioci) mając haxa w teamie nie chcą go wywalić, no bo ez win, ranga w górę i nadal nie pojmują tego że jeśli czituch dostanie bana to im cofnie wina. Bez tego mógłbyś kupić sobie na allegro miejsce w lobby takiego haxa żeby zdobyć kilkanaście wygranych. A teraz, jeśli cheater trafi na towarzyszy u których rozwój intelektualny przebiegał prawidłowo, to dostanie kicka. A po paru kickach ban, i sobie nie pogra.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

jpr, nie moja wina że był cheat w moim teamie, poza tym sam albo otwierałem albo byłem drugi więc o c**j chodzi... jak na 1 czy 2 meczach był cheat to od razu powód żeby mi cofnąć kilkanaście winów?...

to jest ich gra i z globala moga Ci dac silvera, who cares, rangi juz pewnie nie odzyskasz musisz grac. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...