Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut[ Jak Grac Dzisiaj W War Rocka Z Serverami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elos szukamy pliku version.cgf zmieniamy all cyfry na 0 potem włączamy hacka co go dałem zaraz dam link odpalamy haxa potem wr a następnie włączamy opcje all servers logujemy się wybieramy server i ciszymy się grą

edit link do haxa

To jest ukryta treść, proszę

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Wole nie próbować, GM się zjawi zobaczycie że gracie kiedy jest zamknięte dla graczy i da wam kicka lub bana;p.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

no właśnie ja nie gram wogóle na hacka bo ja nie jestem noobem który hackuje bo może wtedy np. wejść gm i ban i to załosne mogli by dać w nocy to a nie kurwa nie można se pograć -,-

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

@UP

Nie tylko europa gra. Bo ta gra jest dla całego świata więc w ameryce(czy tam chinach) jest dzień a u nas noc i na odwrót. I każdy chce se pograć :P

XhakerX.gif

Wbijać i pobierać

Opublikowano

a ja mam problem robie tak jak mowisz wszystko wlaczam wr daje ok a potem niby sie laduje pasek a gamestart niemozna dac :/

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

no właśnie ja nie gram wogóle na hacka bo ja nie jestem noobem który hackuje bo może wtedy np. wejść gm i ban i to załosne mogli by dać w nocy to a nie kurwa nie można se pograć -,-

To co ty tu robisz?...To jest forum hakerskie...

Opublikowano

Mi znowu nawet sie nie chce ladowac... No ja pier**** co oni robią ;/ Mam nadzieje że jakoś to nam wynagrodzą...

Opublikowano

a po co się tak bawić?xD włączacie program hide my ip i zmieniacie ip na amerykańskie i macie all serwy.xD

Opublikowano

Ja mam sposób!! Włączasz WRLauncher dajesz OK>> Game Start i cieszysz sie all serverami...

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja mam sposób!! Włączasz WRLauncher dajesz OK>> Game Start i cieszysz sie all serverami...

no teraz to już tak można.xD

Opublikowano

ziomek moglbys chociaz npisac o tym pliku version.cfg ze to nie twoj pomysl bo ja o tym juz wcozraj mowilem duzo wczesniej przed twoim tematem... :)

jest takie cos jak prawa autorkskie :]