Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SILVERY

Gość EvilBadDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mi k***a wytłumaczy jak po 3-4 wygranych gram trafiam na platyny w enemy a w druzynie mam silvery 1 a czasem goldy 2-3? MMR mam słabe ja jestem s 2. Oczywiście po 3-4 wygranych mając po 80-90 lp spadam do 40 -50 ;[]

Już wole być w brązie V 0 lp..

Opublikowano

Pewnie Twoi przeciwnicy mają zaniżone mmr albo Ty masz wysokie temu dostajesz lepszych od siebie, goldy, platyny. A co do gier ucz się na błędach staraj je zniwelować na pewno z czasem staniesz się lepszy i dojdziesz do tego golda ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czy ktoś mi k***a wytłumaczy jak po 3-4 wygranych gram trafiam na platyny w enemy a w druzynie mam silvery 1 a czasem goldy 2-3? MMR mam słabe ja jestem s 2. Oczywiście po 3-4 wygranych mając po 80-90 lp spadam do 40 -50 ;[]

Pokaż typowe ss z lolnexusa.com to ci powiem czemu.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Jak wygrywasz kilka gier pod rząd, to później na 5-6 dobiera Ci lepszych graczy w enemy, którzy mimo wszystko nie są aż tak dobrzy jak na ich dywizję. Jak wygrasz 3-4 mecze, jesteś o krok do promocji, a wtedy musisz udowodnić, że stać Cię na wyższą dywizję, dlatego u Ciebie w teamie jest ciut mniejszy poziom, a tak na prawdę to nie te dywizje świadczą o wygranej, a zdolność komunikacji w drużynie. 

Ja grając na silverach miałam same goldy 2/1. Teraz gram w goldzie i najczęściej dostaję platyny wysokie, albo ogólnie platyny chyba, że ktoś jest premade z kimś. 

Trzeba to przetrwać. Jak dostaniesz się do golda w tym, bądź przyszłym sezonie i będzie dobierało TOBIE platyny i goldy to wtedy zaczniesz dopiero płakać.

Ludzie z Platyny w 80% nie chcą wygrać meczu ;-). 

Pozdrawiam. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Co do dywizji, nie patrz na nią. Ludzie w każdej dywizji grają źle. Większość to boostowane boby, ilez to nerwów trzeba wyebac żeby w goldzie gre wygrać a co dopiero w platynie xD.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Podobno w Diamencie 1 jest już trochę lepiej, ale według mnie gdy się dostaje -4 LP za mecz to ludzie myślą "a pozwolę sobie potrollowac".

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Dobra wygrana 58 pkt na tą chwile obym wbił tego golda 5/6/21 staty i grałem na silvery 1-3 oraz jakiś tam gold był już nie pamiętam. 

W media zrobie temat jak lamie i wbijam golda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...