Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ban na czat zniknie w nowym sezonie?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mialem bana na czacik na 100gierek, udalo mi sie je rozegrac, i potem jebs kolejny ban od razu na 400 gierek. Czy mozliwe ze po jakims czasie on zniknie czy trzeba rozegrac 400 gier <3

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Co ma sezon do restrykcji czatu? Nic. 

Ja sam rozegrałem ponad 300gier z banem czatu, zostało mi jeszcze drugie ponad 300gier gdy nagle wchodze na gre i pisze mi, że ban został zdjęty. Widocznie riot coś z tym robi.  Poprostu staraj się nie wyzywać, a z czasem ban zejdzie. 

Opublikowano

Jeśli nie pisałeś nic złego na czacie co mogłoby obrazić innych graczy bądź było poprostu nie stosowne to jest szansa, że po napisaniu do Supporu LoL'a unieważnią oni tę karę. Jesli zaś źle się zachowywałeś to kara ta pozostanie i będziesz musiał ją odprawić.

Opublikowano

Wraz z udoskonaleniem systemu niesłuszne bany zostały zdjęte, widocznie Ty na to zasługujesz.

Ja dostałem na 48 gier ale po zagraniu 5 mi zdjęli bo wtedy akurat zmodyfikowali ten system.

Opublikowano

Ja np. Miałem słusznego bana teraz - flame enemy bo przegrali na Noob team. Ale wczesniej niesłuszne bany zeszły. ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...