Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompturer a gry

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  mój sprzęt to

Mój sprzet

Procek: i5 2320 4x

Karta : radek od gigabyte hd 7850

ram 4gb

win 7

Myślę że nie to nie najgorszy zestaw do gier jak na te czasy lecz np Watch Dogs mi się scina myślicie że to tylko wina ramu ? Czy jak dokupie jeszcze 4gb ramu będzie git ? Czekam też np na wiedzmina 3 i gta 5 jak myślicie do tych gier wymiana ramu tez starczy czy przydałoby sie wymienić coś jeszcze ?

Opublikowano

Do Watch Dogs masz akurat kartę wystarczającą na grę na ultra, więc to wina małej ilości RAM, bo ta gra wymaga na minimalnych 6GB RAM.

Do GTA V jak dokupisz to na średnich lajtowo (grafika). Wiedźmin 3 nie wiem - bo wymagania jeszcze nie zostały podane. :)

Opublikowano

Do Watch Dogs masz akurat kartę wystarczającą na grę na ultra, więc to wina małej ilości RAM, bo ta gra wymaga na minimalnych 6GB RAM.

Do GTA V jak dokupisz to na średnich lajtowo (grafika). Wiedźmin 3 nie wiem - bo wymagania jeszcze nie zostały podane. :)

Co do tego GTAV, to ja bym się jeszcze wstrzymał z osądami, bo jak zrobią to samo, co z IV to będzie nieciekawie.

Podaj taktowania RAMu, to coś się znajdzie, a jak chcesz wiedzieć, czy to przez właśnie RAM, to odpal menedżer zadań i sprawdź wtedy, kiedy będzie się zacinać jakie jest jego zużycie.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...