Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30lvl w ile?

Kaczx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Posiadam obecnie 6lvl w LoLu w ile wbiłbym 30lvl grając po 3-5 gierek dziennie? 

Jest obecnie podwójne IP na czym najlepiej wbijać to? Aramy?

Opublikowano

Wbjiaj aramy a jak nie to odpal bota na reffy

W 3 tygodznie około

Chodzi o tego BoLa i żeby grać tylko soraką? Można dostać za to bana? Ludzie reportują za to? 

Opublikowano

Ludzie nawet nie ogarną się, że na BoL-u grasz..

Ok rozumiem. 

To zobaczę tego BoLa.

edit:

Mógłby ktoś wrzucić link do tego tematu z BoLem gdzie było wszystko o nim opisane jak bocić itp. Nie mogę coś znaleźć tego tematu :/

Opublikowano

Wbjiaj aramy a jak nie to odpal bota na reffy

W 3 tygodznie około

Ludzie nawet nie ogarną się, że na BoL-u grasz..

Nie ma to jak namawiać nowego gracza do korzystania z nielegalnych oprogramowań jeśli będzie potrzebował takiego wspomagacza to sam sobie poszuka. Nie rozumiem w ogóle po co czegoś takiego używać psuje to satysfakcję z gry. A i drogi kolego jeśli myślisz, że nikt nie rozpozna osoby używającej BoL'a to się grubo mylisz. Po za tym rozpowszechnianie cheatów wiąże się z tym, że sami możecie spotkać takiego osobnika. Ciekawe czy miło by się wam grało.

Cześć. Posiadam obecnie 6lvl w LoLu w ile wbiłbym 30lvl grając po 3-5 gierek dziennie? 

Jest obecnie podwójne IP na czym najlepiej wbijać to? Aramy?

Wracając do tematu to 30 poziom osiągnąłbyś w miesiąc może ciut więcej. Co do wydarzenia na podwójną nagrodę to myślę, że możesz grać na tych ARAM'ach jak już ktoś wcześniej wspomniał lecz pamiętaj, że wydłuży się przez to proces osiągnięcia 30 poziomu. Na koniec jeszcze dodam, że stanowczo odradzam Ci używania jakiegokolwiek nielegalnego oprogramowania gdż przez to nigdy nie nauczysz się samodzielnie grać. Oczywiście możesz spróbować lecz może to się wiązać ze stałą utratą dostępu do konta.

Opublikowano

Nie ma to jak namawiać nowego gracza do korzystania z nielegalnych oprogramowań jeśli będzie potrzebował takiego wspomagacza to sam sobie poszuka. Nie rozumiem w ogóle po co czegoś takiego używać psuje to satysfakcję z gry. A i drogi kolego jeśli myślisz, że nikt nie rozpozna osoby używającej BoL'a to się grubo mylisz. Po za tym rozpowszechnianie cheatów wiąże się z tym, że sami możecie spotkać takiego osobnika. Ciekawe czy miło by się wam grało.

Wracając do tematu to 30 poziom osiągnąłbyś w miesiąc może ciut więcej. Co do wydarzenia na podwójną nagrodę to myślę, że możesz grać na tych ARAM'ach jak już ktoś wcześniej wspomniał lecz pamiętaj, że wydłuży się przez to proces osiągnięcia 30 poziomu. Na koniec jeszcze dodam, że stanowczo odradzam Ci używania jakiegokolwiek nielegalnego oprogramowania gdż przez to nigdy nie nauczysz się samodzielnie grać. Oczywiście możesz spróbować lecz może to się wiązać ze stałą utratą dostępu do konta.

To spierdalaj to jest forum o czitach.

@Anty_Luj_Szymico

Miesiąc ew. 1 tydzień więcej.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny

Juz nie jest. Teraz to jest Multi Player Community. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

@top

Również nie polecam grać na botach, nie dość że psujesz ludziom grę to grozi ci utrata konta. Pograć 1,5 miesiąca i masz 30 poziom z satysfakcją osiągnięcia czegoś przyjemnego

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

365 gier normali winow to 30lv ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny

Juz nie jest. Teraz to jest Multi Player Community. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

@top

Również nie polecam grać na botach, nie dość że psujesz ludziom grę to grozi ci utrata konta. Pograć 1,5 miesiąca i masz 30 poziom z satysfakcją osiągnięcia czegoś przyjemnego

Tylko to ,że on napisał jest taki wspomagacz to musisz odrazu pisać?

NIKOGO TO NIE OBCHODZI.

Życzę szybkiego zgonu zerze :)

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...