Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Obojętna linia, coś z ciekawą mechaniką

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś co ma ciekawą mechanikę i się nie nudzi, wymaga trochę wprawy i nie jest insta banem. Aktualnie gram Riven, Draven, Vayne, Orianna, Syndra, ale granie cały czas kilkoma champami to też źle, możecie podawać jakieś ciekawe propozycje bo mam 13k to może kupie wieęej niż 1.

Opublikowano

Grałeś Braumem ? Jak nie to jest teraz w rotacji wedłg mnie dobra postać tez z ciekawą mechaniką oraz jeszcze ci polecę Cassiopeie bardzo super mechanika dzięki pasywce oraz swojemu Q którym musisz trafić by E mieć co pół sekundy. Jednak Cassio jest według mnie za trudna ja ją kupiłem i żałuję bo grac nie potrafie nią :>

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nidalee. Bardzo dobra postać, a żeby grać nią na prawdę dobrze, trzeba troszkę pograć.

Niedługo wychodzi nowy champion, którego wszystkie skille polegają na żołnierzach ze skilla W. Ma na prawdę fajną mechanikę. Ten champ to Azir.

Możesz zobaczyć gdzieś na youtubie. Ciekawa postać i na pewno będzie mocna ;-). 

Ahri polega w mid/late głównie na swoim ulti. Dobrze zagrane może wygrać teamfight. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Braum jest banowany, przynajmniej u mnie, ale bardzo dobra postać.

Adc: Jinx - ma ciekawą mechanikę, dobry dmg, chociaż czasem ciężko jest trafić z "W" i ucieć, bo nie ma odskoku jak Vayne lub Caitlyn.

Top: Irelia, Nidalee - obie mają fajną mechanikę. Zwłaszcza Nidalee, która zamienia się w kociaka, dobra jest pod AD i AP.

Mid: Mi się podoba Lux, dmg ma, unieruchamiania dwóch przeciwników, tarcza, ulti z długim zasięgiem. Wczoraj lub przedwczoraj grałam rankedy i chyba na nim grała Janna na midzie przeciwko Ziggs'owi, który nieźle dostał... <_< Jeszcze mogę polecić Lissandre, Zyre.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ciekawą mechanike, to polecam Zeda. Możesz ładnie ogrywać ludzi ze względu na escape z ulta, bądź E. Zabijasz> uciekasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...