Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który czołg po kv-1s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MT-25 - Lajt, scout, będzie nowa linia do T-54 i Xt do wyboru

kv-13 - med

IS - Go powinieneś zbadać, ponieważ po to robi się tą linię.

Bierz isa i rób linię do is-7.

Opublikowano

IS

Jeden z najlepszych HT na 7 tierze. Po nim masz IS-a 3 ( totalny niszczyciel i narzędzie do wkurzania czeskich dzieciaczków)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

IS

Jeden z najlepszych HT na 7 tierze. Po nim masz IS-a 3 ( totalny niszczyciel i narzędzie do wkurzania czeskich dzieciaczków)

hmmm Kv-1S jak tym przedchwilka gralem to Kv3 padl na 3-4 hity. :D

@ Hmm co sadzicie o ARL ? ;) jak pytalem w grze to polecali tylko ciezko stoje z $$ a za bardzo nie chce wydawac na gry zeby kupic premium. :P

image.png

Opublikowano

hmmm Kv-1S jak tym przedchwilka gralem to Kv3 padl na 3-4 hity. :D

@ Hmm co sadzicie o ARL ? ;) jak pytalem w grze to polecali tylko ciezko stoje z $$ a za bardzo nie chce wydawac na gry zeby kupic premium. :P

Francuska linia jest dobra, ale nie dla nowych. Słaby pancerz, dobra mobilność i działo.

Opublikowano

IS

Co ty pierdolisz ?

To jest gówno.

Tiger I, Tiger P, Amx M4 45, Black Prince.

Wszystkie te czołgi zjadą takiego ślepego iska jak chcą, tiger zdąży strzelić prawie 3 razy, a is 3, black prince wgl zmiecie go jak chcę :)

Idź w is7, linia dla początkujących 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Co ty pierdolisz ?

To jest gówno.

Wszystkie te czołgi zjadą takiego ślepego iska jak chcą, tiger zdąży strzelić prawie 3 razy, a is 3, black prince wgl zmiecie go jak chcę :)

Jugensiku, rozumiem że jesteś takim fioletowym skillzordem, że pomidorki w isach zjadasz swoimi op tankami, ale nie przesadzaj, że ten czołg jest tak słaby. Jest mobilny, pancerz odbija, nadaje się do kątowania, przyjemny czołg, ale do przejścia.

Opublikowano

Co ty pierdolisz ?

To jest g****o.

Jakoś takim ISem utrzymywałem samotnie flanke na 2 ISy i Tigera... Jakoś mam na nim 60% WR...

Jakoś nie wspomniałeś o T29...

IS jest mobilny, dosyć pancerny i jego działo jest skurczybycko mocne, Jest to jedyny T7 który naprawdę chce odkupić.

IS według mnie jest najlepszym czołgiem z tej linii. Jest do tego najbardziej uniwersalnym czołgiem T7.

Opublikowano

IS według mnie jest najlepszym czołgiem z tej linii. Jest do tego najbardziej uniwersalnym czołgiem T7.

Tu żeś dowalił... IS-3 ma lepsze działo, pancerz i mobilność. IS-7 magiczny pancerz, op wieża, dla mnie bardzo dobre działo i mobilność.

Opublikowano

Tu żeś dowalił... IS-3 ma lepsze działo, pancerz i mobilność. IS-7 magiczny pancerz, op wieża, dla mnie bardzo dobre działo i mobilność.

Dla mnie IS-8 jest lepszym czołgiem od ISa-7, więc cicho. Po prostu wolę ISa. IS-3 jest mniej mobilny, dostał jakiś czas srogiego nerfa pancerza, przez co większość czołgów na tych tierach przebija go bez większych problemów, a działo - logiczne. Jest tier wyżej.
Opublikowano

Co ty pierdolisz ?

To jest gówno.

Tiger I i AMX lepszy od IS'a. xD

Topową 7 jest T29. ;)

Odblokuj IS'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...