Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalna kara czasowa

PolskiSKATE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skazany przez Nadzór - bardzo szkodliwy

To jest na zawsze? czy na rok?
I czy jeśli będzie na rok to będę mógł po nim wymieniać się itemkami?
I nie chce tu widzieć komętarzy typu "Lepiej sie kryj" lub "nie cheatuj"
Ponieważ nie cheatowałem i nie wiem o co chodzi  i serdeczne #Jebać_nadzór. Bo nawet te goldy gówno się znają.

Opublikowano

Ban przez owevwatch, ban na rok, po roku będziesz mógł się wymieniać itemkami.

ban vac = nie możesz wgl się wymieniać itemkami + ban na całą grę(nawet boty), możesz tylko w menu siedzieć.

Napisz do supportu i wyjaśnij im całą sprawę, jeżeli napiszą, że cheatowałeś to oszukujesz sam siebie ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ah takie pieprzenie że nikt nie wie o co chodzi.. Zapomniałem że w Polsce każdy jest niewinny tylko pokrzywdzony przez życie. 

Support Ci na takie coś nie odpisze, jasno jest napisane że bany są automatyczne i nie ma żadnej możliwości na zdjęcie takowego bana więc pisząc do supportu stracisz czas. 

Są dwie opcje :

1. Albo czitowałeś i teraz  udajesz niewiniątko licząc że dostaniesz ub (nie dostaniesz)

2. Nie czitowałeś tylko miałeś szczęśliwe akcje a na demkach OV wyglądało to tak jak byś był spalony i ludzie głosowali by Cie zbanować. Ub i tak nie dostaniesz.

Krótko mówiąc jesteś w d***e B)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...