Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, pytanie, dylemat ^^

Mianowicie chodzi o to iż wbiłem sobie już 40 lvl swoim xbowem z myślą że wreszcie będę śmigał na recovery division, ale pominąłem jeden ważny szczegół... Aby rzucić Recovery Division potrzebne jest 1272mp... Okazało się że na 40 miałem nieco ponad 1200 ale powbijałem troche inta i teraz śmigam z około 1350. Problemu jednak nie rozwiązałem... Teraz nie wiem jak ustawić ssanie potek... Wychodzi na to, że powinienem cały czas mieć prawie 100% many żebym jak skończy się RD mógł go znów rzucić... i tutaj pytanie do was... czy ustawić żeby ssał potki przy 99% i robić częstego repota, czy może macie jakiś inny sposób na ustawienie np łykania many do pełna gdy skonczy się RD...?

Opublikowano

Witam!

Mam problem, pytanie, dylemat ^^

Mianowicie chodzi o to iż wbiłem sobie już 40 lvl swoim xbowem z myślą że wreszcie będę śmigał na recovery division, ale pominąłem jeden ważny szczegół... Aby rzucić Recovery Division potrzebne jest 1272mp... Okazało się że na 40 miałem nieco ponad 1200 ale powbijałem troche inta i teraz śmigam z około 1350. Problemu jednak nie rozwiązałem... Teraz nie wiem jak ustawić ssanie potek... Wychodzi na to, że powinienem cały czas mieć prawie 100% many żebym jak skończy się RD mógł go znów rzucić... i tutaj pytanie do was... czy ustawić żeby ssał potki przy 99% i robić częstego repota, czy może macie jakiś inny sposób na ustawienie np łykania many do pełna gdy skonczy się RD...?

No najlepiej wbij jeszcze do 3 rzeczy magic tablet(one chyba były od mp) one często bynajmniej u mnie minimum 50 mp dodają za pierwszą próbą i chyba w czapce avatara jak masz dodaj 150 mp i używaj potów MP large 80% mp recovery powinno wystarczyć