Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal- Warto zagrać?

adrii2012r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy Cabal jest dobrą grą? Jest co w nim robić i czy jest w miarę dużo polaków, jeśli tak to na jakim serwerze najwięcej? Poszukuję gry i wpadł mi w oko Cabal, czy jest on warty zagrania nawet na kilka dobrych lat?

Opublikowano

Powiem tak: w Cabala zacząłem grać w 2008 i z małymi przerwami grałem do końcówki 2012, potem przerzuciłem się na privy - więc według mnie tak, jest to gra dobra, na parę lat. Chociaż, gdy ja zaczynałem to Cabal był trudniejszą grą, wraz z nowymi update'ami stawał się coraz łatwiejszy co lekko denerwowalo starych graczy. Ale jako nowy w tej grze nie odczujesz tego i powinno Ci się grać przyjemnie. Gdzie najwięcej polaków? Zdania są podzielone. Ja jednak twierdzę, ze na Marsie jest nas najwięcej.

Opublikowano

Nie mam pewności czy już wprowadzili 200 czy nadal jest 190. Zależy ile grasz i jak grasz, ale w krócej niż pół roku będzie raczej ciężko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...