Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gry w Lola

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam jakiejś w miare taniej myszki ( ok. 200 zł, moge dopłacic jak bd. warto ) do gry w lola, bo w mojej już sensor się poszedł kochać. Za jakieś sensowne propozycje daje laika. Pozdro .

21515.jpg

Opublikowano

Wpisz sobie na allegro league of legends , tam widziałem specjalnie stworzone myszki do tej gry , cena była ostatnio 200-250 zł , zaletą oczywiście jej jest , szybka reakcja , co pomoże ci wiadomo w farmieniu itp. kolejną zaletą jej jest , że ma na myszce ileś tam przycisków odpowiadających skillom postaci , więc myszką nie dość , że możesz dobrze farmić , a także używać skillów , jezeli ktos opanuję to do perfekcji to może nieźle być szybki we wszystkim ;p

Opublikowano

Wpisz sobie na allegro league of legends , tam widziałem specjalnie stworzone myszki do tej gry , cena była ostatnio 200-250 zł , zaletą oczywiście jej jest , szybka reakcja , co pomoże ci wiadomo w farmieniu itp. kolejną zaletą jej jest , że ma na myszce ileś tam przycisków odpowiadających skillom postaci , więc myszką nie dość , że możesz dobrze farmić , a także używać skillów , jezeli ktos opanuję to do perfekcji to może nieźle być szybki we wszystkim ;p

widziales jakiegos prosa ktory gra na myszce zamiast klawiatury? bo ja nie

nie ma sensu przeplacac, lepiej kupic cos z dobrym sensorem w dobrej cenie niz dawac hajs za przyciski ktore w lidze praktycznie sie nie przydadza

­

Opublikowano

@randomnoob1337

co ty za gówno wciskasz? równie dobrze możesz jeździć fiatem 126p i mówić, że nie ma co przepłacać bo auto to auto.

@top

w lola nie gram, ale ta wydaje sie byc odpowiednia

http://allegro.pl/mysz-logitech-g600-mmo-gaming-czarna-8200dpi-i4534502606.html

jeżeli chcesz bezprzewodową (tutaj mniej przycisków dodatkowych)

http://allegro.pl/mysz-logitech-g700s-8200-dpi-gaming-wawa-gw12-fv-i4538371608.html

g700s sam mam i uważam, że jest niemal idealna

Opublikowano

@randomnoob1337

co ty za gówno wciskasz? równie dobrze możesz jeździć fiatem 126p i mówić, że nie ma co przepłacać bo auto to auto.

@top

w lola nie gram, ale ta wydaje sie byc odpowiednia

http://allegro.pl/mysz-logitech-g600-mmo-gaming-czarna-8200dpi-i4534502606.html

jeżeli chcesz bezprzewodową (tutaj mniej przycisków dodatkowych)

http://allegro.pl/mysz-logitech-g700s-8200-dpi-gaming-wawa-gw12-fv-i4538371608.html

g700s sam mam i uważam, że jest niemal idealna

masz racje, tylko do ligi nie potrzeba "wiele" oprócz jakiegoś dobrego sensora

nie zabraniam mu wybrać niczego droższego, tylko moim zdaniem w tej grze nie ma to sensu

­

Opublikowano

masz racje, tylko do ligi nie potrzeba "wiele" oprócz jakiegoś dobrego sensora

nie zabraniam mu wybrać niczego droższego, tylko moim zdaniem w tej grze nie ma to sensu

nawet w codziennym uzytkowaniu, nie tylko w gry, czuc jest roznice komfortu pomiedzy myszką za 50 i za 200zl. 

Skoro autor ma do wydania taką kwotę a nie inną, to po co ma oszczędzać kosztem jakości?

Opublikowano

Ja aktualnie mam a4 tech g9-500f , która będzie leżeć w dłoni tak dobrze jak ona  ? Zależy mi na wygodzie i szybkiej reakcji a nie na rage'u bo nie mogę się przyzwyczaic do myszki. 

21515.jpg

Opublikowano

Gościu, ale na co ci high-endowa myszka do lol'a, co? To nie fps, gdzie potrzebujesz dużej celności bez przyśpieszenia sprzętowego. Do tego nie sprecyzowałeś gripa, osobiście z palm gripem mógłym polecić z czystym sercem ss rival, sensor 9500. nie ma sensu przepłacać, bo to już czołowa na rynku dokładność

//

miało być precyzji, a nie celności xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Po co ludzie marnują pieniądze na jakieś myszki do gier jak i tak grają jak brąz.

Ja mam Titanum za 10zł w Lidlu.  B)

Hahaha, piąteczka ;)

Od 2 lat używam tylko tego malutkiego modelu, raz próbowałem się przesiąść na ,,gamerską'' to nie dałem rady i wróciłem do starej.

Opublikowano

Jak już ktoś pisał, przecież to nie jest żaden FPS żebyś potrzebował wyjebanej myszy do gry. Wystarczy Ci mysz za 50 zł z jakimś 1600 DPI jak moja A4Tech D-708X.

Opublikowano

Jak widzę gdy ktoś poleca ten gówniany sprzęt Tracera to mnie krew zalewa.. 

Ode mnie Roccat Kova Plus ewentualnie gdy potrzebujesz więcej klawiszy do bindowania to brałbym coś od razera. 

lownfast

Opublikowano

Jak widzę gdy ktoś poleca ten gówniany sprzęt Tracera to mnie krew zalewa.. 

Ode mnie Roccat Kova Plus ewentualnie gdy potrzebujesz więcej klawiszy do bindowania to brałbym coś od razera. 

Taa, od razu powiedz mu żeby kupił sobie The Gold Bullion Wireless Mouse (jeśli nie wiesz co to, to polecam google)- dość droga mysz. JA NIE ROZUMIEM PO CO DO GRY W LEAGUE OF LEGENDS POTRZEBNA MIAŁABY BYĆ MYSZ DLA GAME'ERÓW- TO JEST ŚMIESZNE. NAWET PROFESJONALNI GRACZE MAJĄ MYSZKI PO 100 ZŁ.

Opublikowano

Taa, od razu powiedz mu żeby kupił sobie The Gold Bullion Wireless Mouse (jeśli nie wiesz co to, to polecam google)- dość droga mysz. JA NIE ROZUMIEM PO CO DO GRY W LEAGUE OF LEGENDS POTRZEBNA MIAŁABY BYĆ MYSZ DLA GAME'ERÓW- TO JEST ŚMIESZNE. NAWET PROFESJONALNI GRACZE MAJĄ MYSZKI PO 100 ZŁ.

Rozumiem że nie każdego stać na takie myszki ale po co od razu tak wydzierać ryja? 

Jeżeli ma taki budżet to nic nie stoi na przeszkodzie żeby taką kupił. 

Po pierwsze sensory to jest to co dolega tanim myszkom i A4Tech niestety posiada beznadziejne. W Roccacie masz jedne z najlepszych sensorów jak nie najlepszych na chwile obecną, podałem Kove która ma A3080 ale jest jeszcze Savu z A3090 w tej samej cenie. 

Już mieliśmy jednego takiego w dziale, że jak ktoś składał komputer powyżej 3000 to wyzywał że nie ma sensu takich drogich kupować że to strata pieniędzy że coś tam, rozumiem że bardzo interesujesz się finansami innych. 

BTW TANIA TA SZTABKA, 15 FUNTÓW NA AMAZONIE ;) 

lownfast

Opublikowano

Rozumiem że nie każdego stać na takie myszki ale po co od razu tak wydzierać ryja? 

Jeżeli ma taki budżet to nic nie stoi na przeszkodzie żeby taką kupił. 

Po pierwsze sensory to jest to co dolega tanim myszkom i A4Tech niestety posiada beznadziejne. W Roccacie masz jedne z najlepszych sensorów jak nie najlepszych na chwile obecną, podałem Kove która ma A3080 ale jest jeszcze Savu z A3090 w tej samej cenie. 

Już mieliśmy jednego takiego w dziale, że jak ktoś składał komputer powyżej 3000 to wyzywał że nie ma sensu takich drogich kupować że to strata pieniędzy że coś tam, rozumiem że bardzo interesujesz się finansami innych. 

BTW TANIA TA SZTABKA, 15 FUNTÓW NA AMAZONIE ;)

Ahh, a potem na soloq jest: "mid mid mid mid, I carry this game, I smurf" (tak ten profesjonalny angielski jest specjalnie) bo myśli że kupi sobie dobrą mysz to będzie dobrym graczem. A niech sobie kupuje nie moja sprawa.

Opublikowano

Nie ogarniam masz przysłowiowy ból dupy, czy co? Jeżeli ktoś jest skończonym kretynem to pisze takie rzeczy ale wydaje mi się że autor nim nie jest. Tu chodzi o wygodę a nie o to czy myszka uczyni z kogoś pro gejmera. 

Uwierz mi że mając kilka bocznych przycisków i jeden z lepszych sensorów na rynku to gra jest przyjemniejsza, o dużo ;) 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...